Desi am facut facultate, am preferat sa lucrez la Heylux. Se castiga mai bine!

6
1632

 Acum ca stau sa ma gandesc bine, stiu ca multe tinere care au terminat facultatea se afla in situatia mea. Te gandeti sa faci o facultate buna ca sa ai parte de un job bun, dar tot degeaba in tara noastra. Nu spun ca nu e bine sa faci facultate, dar uite ca eu am Dreptul terminat si n-am facut nimic. Daca nu ma angajam la Heylux, eram pierduta.

Dupa ce am terminat ultimul an la facultate, se presupunea ca trebuia sa fie usor. Nu a fost deloc cum ma asteptam. Mi s-au cerut o multime de bani ca sa intru in Barou sa pot profesa si asa mai departe. Cei care au fost in situatia mea, stiu despre ce vorbesc.

Jobul de model de videochat la Heylux e cel mai avantajos

Aici la noi in tara, numai copiii de bani gata reusesc sa intre cu pile unde doresc ei, iar cei care au invatat nu. Crezi ca eu n-am prieteni care au terminat facultatea si lucreaza la fast-food? Foarte putini sunt norocosii care si-au gasit job imediat dupa terminarea facultatii.

Asa am ajuns eu sa lucrez ca model de videochat la Heylux, dar nu-mi pare rau deloc! Decat sa fi lucrat prin vreun fast-food pentru 900-1000 de lei, mai bine lucrez la Heylux pentru sume peste 6.400 lei pe luna. Deja vorbim de un alt nivel de castiguri, evident.

Si m-am gandit asa: mai bine lucrez la Heylux si strang cativa bani asa vreo cativa ani si dupa imi fac planurile pentru viitor. Nu renunt la planurile pe care le am cu Facultatea de Drept, insa la cati bani se castiga la Heylux, mai bine fac asa.

Imi pot continua planurile mele de viitor cu jobul de la Heylux Iasi

Pentru ca mi s-a cerut o suma exagerat de mare ca sa intru in Barou. Ar fi trebuit sa vand apartamentul parintilor mei si tot nu reuseam sa strang acea suma. Bataie de joc, ce mai… important este ca am gasit o solutie provizorie cu jobul de la Heylux.

Lucrez ca model de videochat vreo cativa ani, strang bani pentru Barou si nu e mare graba, viitorul meu poate astepta. Nu ma grabeste nimeni. Poate in timpul acesta imi iau si o masinuta din ce castig in videochat, poate imi cumpar si-o garsoniera. La cati bani castig acum, nu mi se pare imposibil. Iau totul usor si stiu ca o sa ajung undeva bine. Asta pentru ca am gasit ce trebuia la Heylux.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here