De la timiditate la încredere – schimbarea de care te bucuri la Lucky Studio

2
1526
lucky studio

Aveam păreri preconcepute, idei, prejudecăţi. Eram timidă, nu aveam încredere în mine şi aveam îndoieli în legătură cu orice. Descurajată de numeroasele interviuri încheiate cu “te sunăm noi” m-am hotărât să încerc şi un interviu la Lucky Studio Iaşi – la recomandarea unei prietene.

La fel ca şi la alte joburi, mă aşteptam să mi se ceară experienţă, să existe pretenţii în legătură cu înfăţişarea fizică sau cunoştinţele de limbi străine. Am aflat că situaţia stă de fapt cu totul altfel.

Interviul la Lucky Studio Iaşi – cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară – a fost mai mult o discuţie liberă, întrebări şi răspunsuri între mine şi manageră. Vedeam doar fete acolo şi mi s-a spus că nici nu voi vedea vreun bărbat trecând vreodată pragul Lucky Studio – accesul acestora este interzis! Asta mi-a dat mai multă încredere şi siguranţă. Am continuat să mă conving că siguranţa şi libertatea în opţiuni sunt legi la Lucky Studio!

Toate acestea au contribuit, treptat, la marea schimbare (în bine, desigur) pe care mi-a oferit-o acest studio de videochat. Din timidă am devenit mult mai deschisă şi sociabilă, din neîncrezătoare am ajuns să ştiu că pot face orice!

Criteriile de angajare la Lucky Studio nu implică experienţă în domeniu sau un anume aspect fizic. Ai nevoie doar de un zâmbet pe buze, trebuie să fii comunicativă şi să cunoşti cât de cât limba engleză sau franceză. Chiar dacă nu te descurci foarte bine la aceste limbi de circulaţie internaţională, Lucky Studio îţi oferă cursuri gratuite ca un bonus de angajare. Aşa ai toate condiţiile pentru a putea evolua – îţi creşti câştigurile considerabil!

Atmosfera de la Lucky Studio m-a făcut să îmi schimb ideile despre munca în videochat. Suntem toate ca într-o mare familie, ne ajutăm şi ne susţinem oricând una pe cealaltă. Asta, alături de bonusuri şi beneficii, salariu incredibil şi condiţii extraordinare, m-au făcut să devin astăzi ceea ce sunt: o fată de 24 de ani care revine întotdeauna cu plăcere la muncă.

Am ajuns să câştig şi peste 800 de lei la fiecare opt ore lucrate. Asta mulţumită condiţiilor oferite de Lucky Studio – am parte de coafură, machiaj, şedinţe foto profesioniste şi training în videochat. Îmi aleg singură programul de lucru – fac şi facultate încă şi asta mă ajută foarte mult. Sunt transportată zilnic cu una din maşinile Lucky Studio, la începutul şi la sfârşitul orelor de muncă. Nu cred că poate fi ceva mai bun de atât – pentru mine jobul de model de videochat la Lucky Studio a însemnat o schimbare importantă, aş putea spune în Foarte Bine, nu doar în bine.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here