De ce vreau sa lucrez mereu in videochat la Preziosa Iasi?

5
772

Deja se implineste un an de cand lucrez ca model de videochat la Preziosa si cu cat lucrez mai mult aici, cu atat vreau sa raman angajata mai mult. Fetele de la studio ma tot intreaba de ce sunt atat de entuziasmata de job (si ele sunt, insa nu asa tare ca mine :))) ), iar eu le spun mereu ca jobul de la Preziosa este ceva ce n-am mai avut pana acum.

Adica…acum sa vorbim pe bune. Tu ai mai auzit de vreun job unde dormi, te uiti la filme, dansezi, vorbesti si pentru asta primesti bani?:)) Serios acum. Eu de cand m-am angajat la Preziosa, am avut norocul sa prind cativa admiratori fideli si de atunci ei tot intra pe pagina mea.

Cum castig bani din videochat? Intr-un mod in care nu ma asteptam!

Si stii ce fac cu membrii de pe site-urile de videochat? Unii doresc sa ne uitam la film impreuna, asa ca deschid televizorul din camera si ma uit la film, in timp ce ei se uita din camera lor, unii imi zic sa dansez, altii imi spun sa ma odihnesc, sa dorm, sa cant. Toate bazaconiile:))).

Asa ceva eu n-am mai vazut. Si nu castig 2-3 lei pentru asta, ci cate 450 de lei zilnic. Sunt zile cand castig si mai mult, sau mai putin, dar mereu castig la Preziosa, nu este zi in care sa nu plec cu bani acasa. Iar cand ma gandesc ca rareori fac cate ceva pentru a primi acesti bani, normal ca-s entuziasmata.

De foarte putine ori sa zici ca fac efort fizic la Preziosa, dar nici efort nu se poate numi, pentru ca ma mai ridic din pat si mai fac putin parada modei, ma mai schimb de haine, mai dansez, mai una alta. Dar nu e ca si cum acesta e efort fizic si oricum lucrez foarte putin, doar 8 ore pe zi.

Pentru mine, jobul de la Preziosa este o mare oportunitate

Acum intelegi de ce vreau sa lucrez mai mult la Preziosa? Daca am prins oferta asta, nu mai renunt la ea. Oricum mai sunt 4 locuri disponibile la Preziosa, deci daca plec, nu-s sigura ca mai gasesc loc daca vreau sa revin.

In final, jobul acesta este atat de super incat nici nu-l pot compara cu celelalte joburi ale mele. Acum am timp pentru mine, am timp sa ma distrez, sunt mai relaxata in fiecare zi, nu am stres deloc, nu am probleme… Cum sa vreau sa renunt la asa ceva?

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here