De ce videochatul este jobul ideal pentru mine şi de ce lucrez la Lucky Studio

0
1666
lucky studio

Nu îmi plac sfaturile. Ba, mai mult decât atât, urăsc când alţii oferă sfaturi fără să ştie despre ce viaţă are unul sau altul. Aşa că pare ipocrizie totală să spui că un job la videochat este sau nu bun. Cum să ştii tu să faci diferenţa când nu ai făcut parte dintr-o astfel de lume? O comparaţie o pot face numai cele care au lucrat în mai multe studiouri de acest gen. Lucky me, am ajuns direct în locul potrivit.

Chiar şi fără să am o experienţă mai puţin plăcută în altă parte, ştiu să apreciez cu adevărat ce mi se oferă la Lucky Studio. Acest studio este numit „cel mai mare studio de videochat din Iași și din ţară” deci nu numai în Iaşi. Şi există, pe bună dreptate, motive pentru care se afirmă asta. Ar fi greu de spus pe scurt care sunt acestea; hm, de la transport, la bani primiţi la zi; de la respectul care ţi se oferă aici şi până la turele de muncă alese de fiecare şi lejere ca şi orar – sunt atât de multe beneficii încât aş scrie un roman despre asta.

Din fericire pentru mine, Lucky Studio m-a primit cu braţele deschise. Am fost acceptată să fac parte din echipa lor, deşi veneam fără o experienţă în videochat. Am fost aleasă să fiu una din divele lor, un model Lucky Studio, pentru că am încredere în mine. Nu mă ajuta nici limba străină prea bine pentru că aveam cunoştinţe de începător. Crezi că a fost o problemă? Deloc.

Cu siguranță, pentru mine, un job la Lucky Studio este ideal. Deși fără experienţă, caut să fiu mereu admirată şi în centrul atenţiei, să reușesc pe cont propriu în videochat, să fac mai mult decât o fată de vârsta mea. Faptul că sunt tânără este un avantaj, însă şi aici ai o surpriză: nu e musai să ai maximum 25 de ani. Asta înseamnă să nu ştii mai nimic despre videochat, să nu cunoşti detalii. Şi dacă aşa stau lucrurile, de ce să ne permitem să spunem contrariul?

Există un loc în lumea asta unde să te potriveşti cel mai bine şi să lucrezi exact aşa cum îţi place. În cazul meu s-a întâmplat să fie vorba de Lucky Studio şi nu regret deloc asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here