De ce vad lumea diferit de cand sunt model de videochat la Lucky Studio?

0
1393
lucky studio iasi
lucky studio iasi

Chiar inainte de a ma angaja la Lucky Studio ca model, lucram ca asistenta la un salon de infrumusetare. Pe atunci, nu prea ma uitam in jur, nu prea ma interesa de nimic. Aveam impresia ca totul e roz, pentru ca inca locuiam la ai mei. Dupa ce m-am mutat de la ai mei, cu jobul de la salon nu mai faceam fata de una singura.

Dupa aceea, am inceput sa vad ca totul nu este roz, de fapt. Iar de cand sunt model de videochat la Lucky Studio, vad si mai diferit totul. Dar intr-o alta perspectiva. De exemplu, pana in momentul in care m-am angajat la Lucky Studio nu vedeam cat de mult muncesc oamenii pentru un salariu amarat acolo.

Am avut mare noroc sa pot castiga bani la Lucky Studio

lucky studio iasi
lucky studio iasi

Ma gandeam cat de norocoasa sunt ca, dupa ce am dat de dificultati, am avut mare noroc cu locul de munca de la Lucky Studio care m-a salvat. Dar sunt oameni care n-au norocul meu. Care muncesc si pe strada, care muncesc zi si noapte, care pleaca departe de familii. Eu nu zic ca este ceva rusinos in aceste joburi, dar eu n-as vrea sa ajung asa.

Eu nu vreau ca jobul sa insemne o tortura pentru mine, nu vreau sa-mi faca sila. Oamenii se angajeaza in anumite locuri doar pentru a primi cativa bani care ii ajuta sa traiasca de la o zi la alta. Dar eu nu vreau asta, in niciun caz. Imi petrec aproape jumatate de zi la un job, adica jumatate de viata.

Vreau ca locul unde imi petrec jumatate de viata, sa fie un loc placut, un loc pe care-l iubesc, nu un loc unde ma imbolnavesc. Vreau ca jobul sa-mi aduca o cariera infloritoare, sa evoluez, sa-mi aduca multe castiguri. Sau nu despre asta e vorba?

Videochatul in Iasi mi-a fost de folos sa inteleg ce inseamna banii

lucky studio iasi
lucky studio iasi

Uite asa vad eu viata de cand lucrez la Lucky Studio, pentru ca aici castigurile sunt total altceva de ce am cunoscut eu pana acum. Aici am sansa sa ajung usor si pana la 2000 de lei in fiecare zi, numai din castigurile in videochat. Mai mult de atat, am un program foarte scurt, doar 8 ore pe zi, uneori chiar mai putin.

Cine nu ar vrea asta? Decat sa muncesc si altii sa se distreze, mai bine sunt model de videochat la Lucky Studio si ma distrez tot timpul. Cand altii muncesc de zor, eu merg prin vacante. Asadar, prefer viata asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here