De ce văd lumea cu alți ochi de când lucrez la Lucky Studio Iaşi

0
1724
lucky studio iasi

Mulţi vor fi de acord cu mine: din momentul în care începi să lucrezi, oriunde ar fi, ţi se schimbă imaginea vieţii, începi să gândeşti diferit şi să te maturizezi. Se întâmplă tuturor asta, însă mie una povestea de la Lucky Studio Iaşi mi-a fost mai mult decât lecţie de învăţat.

Din momentul în care am început să lucrez aici, lumea mea s-a schimbat. Şi nu numai banii sunt cei care au contribuit la asta, deşi nu este exclus. Am început în primul rând să mă gândesc că viaţa merită trăită. Nu îmi place să fac ceea ce alţii spun, aşa că mi-am ales un drum propriu. Mai cu seamă când spuneam unora că lucrez la videochat şi ei mă descurajau spunând că nu este un loc de muncă de viitor, cu atât mai mult mi-am dorit să fiu cea mai bună în asta şi să le arăt că nu e aşa.

Lucky Studio Iaşi este cel mai mare studio de videochat din Iaşi aşa că am ales de la bun început un loc respectabil. Şi când mai auzi şi despre modul în care se lucrează la ei, condiţiile pe care le oferă, parcă altfel sună totul. Spre exemplu eşti liberă să îţi alegi turele de muncă şi camera în care să lucrezi, eşti liberă să pleci dacă simţi că nu poţi face faţă jobului şi multe alte libertăţi de acest gen care în altă parte chiar nu există.

Lumea mea o văd cu alţi ochi acum de când lucrez la Lucky Studio Iaşi. Mă refer şi la faptul că am început să câştig mai bine şi să fiu independentă. Nu îmi place să depind de nimeni, aşa că din momentul în care am aflat că de la studio îmi pot lua banii în fiecare zi la final de tură am fost mai mult decât încântată. Asta îmi oferă libertatea de a cheltui în neştire, câştigând în fiecare zi ce am nevoie ca şi necesar să mă întreţin. Îmi fac poftele, îmi aleg tot ceea ce până acum poate că nu mi-am permis să îmi cumpăr…e de vis, ce altceva pot spune despre locul meu de muncă aici?!

Unii mă vor contrazice, alţii nici nu mă vor înţelege; nu-i nimic, eu ştiu care este realitatea mea şi drept urmare nu mă interesează ce spun unii sau alţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here