De ce Lucky

0
2251

Pur şi simplu de ce. Acest soi de întrebare ne frământă de fiecare dată şi ne face pur şi simplu să avem îndoieli despre orice am face. Desigur, şi pe mine mă macina mereu întrebarea stupidă despre alegerile pe care le fac. Printre altele, m-am tot gândit şi eu de ce am ales Lucky. Răspunsul vine singur până la urmă şi asta pentru că sunt atât de multe beneficii încât nu îţi dai seama.

Ziua mea de muncă este pur de imagine. Sunt aranjată din cap până în picioare ca şi când aş fi gata să defilez. Şi o fac, de pură plăcere, de amuzament. În orice caz, ca la orice loc de muncă şi mai ales ca şi femeie, ţin cont de fiecare detaliu pentru că nu îmi permit să apar în faţa camerei răvăşită toată. Sunt o imagine a unei femei pe care o adori la un moment dat, o venerezi, o doreşti. Sunt cea care are fani, un idol pentru unii.

Ştiai că oamenii sunt flataţi de ideea în sine că o femeie superbă să le ofere atenţie? Sunt un om de imagine care exact asta face. Şi nu merge cu gândul mai departe de atât, spunând că mă dezbrac pentru bani. Ce aş mai putea spune despre cele care pozează în reviste pentru bărbaţi? Nu pentru bani o fac? Suntem poate că în aceeaşi barcă doar că avem un alt motor. De dată aceasta imaginea mea este una protejată şi nu va şti nimeni că eu fac videochat.

Politica de confidenţialitate în ceea ce priveşte videochatul şi mai ales studioul Lucky este una strictă şi se referă la faptul că imaginea şi datele mele că şi model vor fi protejate. Nu sunt şanse că x sau y să ştie despre una ce fac şi unde fac, deşi nu este o ruşine. Aşa că tu, cea care te expui pe coperţi şi pe pagini de reviste, răsfoite de orice bărbat şi poate şi de familia ta, tu cea care pozezi goală, ai poate o altfel de imagine.

Este destul de greu să te lupţi cu un stereotip mai ales într-o lume nebună şi limitată. Şi totuşi fac asta. Să fiu cea invidiată decât să fiu cea care îşi plânge în pumni pentru că nu are şi şi-ar dori, pentru că nu are cu ce să îşi trăiască viaţă. Greu de înţeles de ce am ales această cale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here