De ce îmi place să lucrez la Lucky Studio

0
1926
lucky studio iasi

 

Fiind studentă în Iaşi, am descoperit un job la care poate alte fete nici nu visează. Sunt răsfăţată zilnic, primesc complimente şi revin de fiecare dată cu plăcere la muncă. Condiţiile excelente şi bonusurile substanţiale sunt la rang de lege, la fel ca şi confidenţialitatea, siguranţa şi libertatea de a alege. Nu vă mai fierb şi vă spun direct: lucrez la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară: Lucky Studio.

Motivele pentru care îmi place foarte mult locul meu de muncă sunt destule, aşa că pregătiţi-vă! Lista începe!

În primul rând îmi place să lucrez la Lucky Studio pentru că pot să îmi fac singură programul. Pot să aleg oricare din cele şase ture dintr-o zi şi pot să merg la studio o zi, două, trei sau cinci zile într-o săptămână. Programul este de 8 ore, ca şi la oricare alt job cu normă întreagă şi se lucrează 100% legal, cu contract de muncă sau colaborare, după caz.

Legat de condiţiile şi bonusurile ce mi se oferă, pot spune că Lucky Studio e campion între angajatori. Nu am mai lucrat în videochat înainte, dar am aflat de la alte fete modele că ceea ce oferă Lucky Studio depăşeşte cu foarte mult ceea ce li se oferea la oricare alt studio de videochat. Am parte de camera mea în care lucrez singură. Pot să îmi aleg oricare din cele peste 20 de camere, toate decorate într-un lux desăvârşit. Înainte de a începe fiecare tură de muncă sunt aranjată, asta însemnând machiaj şi coafură – o grijă în minus şi o economie pentru mine, aceste servicii îmi sunt oferite gratuit de studioul de videochat. Periodic mai actualizez şi portofoliul meu de model cu noi fotografii, pentru că Lucky Studio are angajate şi fotografe profesioniste pentru asta.

Poate că vă întrebaţi de ce nu am menţionat de vreun bărbat, ci doar de fete şi femei până acum. Ei bine, motivul e că încă de la înfiinţarea acestui studio de videochat premium, bărbaţii nu au avut acces! E politica Lucky Studio şi e respectată cu sfinţenie. Suntem doar noi, fetele şi femeile, ca într-o mare familie!

Să vă spun totuşi şi despre plată. Ştiu că nimeni nu stă la un job dacă plata nu e suficientă. La Lucky Studio am avut însă parte de o mare surpriză: plata la zi (da, ştiu că nu vă vine să credeţi!) în sume de câteva sute de lei (de obicei între 300 şi 800). Pare incredibil? Aflaţi că în cea mai productivă zi a mea am câştigat 1335 lei! Revin acum cu un răspuns la întrebarea din titlu: de ce să nu îmi placă să lucrez la Lucky Studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here