De ce as lucra in alta parte, daca la Heylux sunt platita la zi, cu sume intre 400 si 2000 lei?

0
1141

 

Am ajuns la concluzia ca in ziua de azi e absurd sa fiu angajata pe alt post decat cel de model de videochat. Este evident deja ca videochatul e cel mai profitabil job pentru o femeie din ziua de azi si castigurile in acest domeniu pot face pe oricine fericita, deci de ce sa ne complicam cu altceva? Eu daca stiu ca sunt platita cu sume intre 400 si 2000 de lei la Heylux, crezi ca m-as mai duce in alta parte?:)))

E absurd, serios. De ce sa vreau sa lucrez in conditii grele, in care nu sunt tratata si platita asa cum vreau, cand pot avea in acest studio de videochat din Iasi tot ce vreau? Daca as lucra in alta parte decat la Heylux, as castiga 50, maxim 100 de lei zilnic. Desi 100 de lei zilnic tot sunt cam multi, nu prea sunt angajatori care sa plateasca asa la zi:))

Cine n-ar prefera sa castige pana la 2000 de lei zilnic?

Mai mult de atat, banii aia ii castig la zi, dar ii primesc la luna. Si dupa o luna intreaga de munca si cheltuieli, primesc salariul doar ca sa-l termin in cateva zile, ca sunt si-asa putini. Zi-mi tu mie din ce motiv stupid sa fac asta, cand pot castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic la Heylux?

Hai sa fim seriosi, videochatul nu mai e un subiect asa controversat cum era inainte. Acum fetele apreciaza acest job si majoritatea il practica, pentru ca ii cunosc bine beneficiile. Eu cand aud ca o fata e model de videochat, nu o judec, ci o felicit, ca asta inseamna ca stie ce vrea, stie unde vrea sa ajunga in viata.

Daca vrei bani, jobul in videochat de la Heylux e perfect

Tot aud multe fete ca se chinuie cu chiria, cu cheltuielile in casa, ca le e greu, ca nu stiu ce, ca vor sa plece din tara. Pai vine cui e ca ele si-au ales acele joburi? Fiecare e liber sa aleaga. Pe piata muncii sunt joburi prost platite si joburi ca la Heylux: e la latitudinea fiecarei fete ce alege, nimeni nu le poate obliga.

De aia nu-s de acord cu fetele care se plang ca n-au bani. Ca daca n-au si vor cu adevarat, de ce nu fac ceva in privinta? sau asteapta sa le arunce cineva bani din cer?:D Ei bine, asta nu se poate. Asadar, mai ramane locul de munca de la Heylux unde, fericita, castig pana la 2000 de lei zilnic si bonusuri in fiecare duminica de peste 2000, 3000, 4000 de lei, pana la 9000 de lei 🙂 Bravo mie! :X

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here