De ce aleg unii să se distreze cu şi prin videochat – povestea Lucky

0
1658

Ca mulţi alţii, te vei întreba şi tu la un moment dat de ce aleg unele calea de videochat, asta în cazul fetelor care lucrează ca şi modele, şi de asemenea de ce unora le place asta – în cazul celor care intră să discute cu fetele pe chat privat. Nu este atât de greu să îţi dai seama că la mijloc stă ceea ce ţine de bani, însă nu este singurul răspuns posibil.

Accept provocarea de a spune mai multe despre acest domeniu, deşi ştiu că mulţi continuă să judece superficial, după simple aparenţe. Încep prin a-ţi spune că la Lucky Studio am descoperit o nouă variantă de câştig. Înainte nu credeam în asta însă am descoperit ceea ce înseamnă câştigul care te mulţumeşte. Aşadar, descopăr aici că un câştig mai mare înseamnă o viaţă mai bună. Asta ţine de posibilitatea de a mă întreţine, fără să depind de ceva anume sau de cineva.

Acelaşi Lucky Studio mi-a arătat ce înseamnă să câştigi din ce este profitabil. Să îi spunem trend. Dacă te întrebi de ce bărbaţii preferă videochatul află că sunt fani ai unor femei dispuse să îi asculte, să îi înţeleagă, să le ofere atenţie deplină. Şi sunt topiţi după asta. Şi mai e şi acel lucru ce ţine de intimitate; la un moment dat cu toţii am avut o oarecare doză de curiozitate din ceea ce înseamnă viaţă unora. Ei bine acum şi aici ţine de cum sunt fetele în viaţa lor liberă, un soi de cameră în intimitatea fetelor care lucrează ca modele la Lucky.

Cât despre distracţia în sine, da, pot spune că aici lucrezi practic în acelaşi timp cu a te simţi bine. Asta înseamnă să ai parte de toate condiţiile necesare pentru muncă şi în egală măsură să fii relaxată. Au ei grijă de toate pentru ca în acele ore să nu îţi lipsesca nimic. Şi mai au grijă şi să vii sau să pleci de la studio cu transport asigurat, să arăţi bine în faţa camerelor şi aşa mai departe.

Dintr-o astfel de distracţie eu am descoperit şi o sursă de câştig. Judecă tu acum dacă Lucky Studio nu este ceea ce trebuie, dacă sunt indecentă şi aşa mai departe. Ştiu că din exterior pare atât de uşor să judeci. Dar nu ai să înţelegi până când nu ai să vezi cu ochii tăi şi până când nu vei tu în situaţia mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here