De câte ori…şi de ce mă simt „Lucky”

0
1954

De câte ori…ţi-ai spus că nu mai poţi, că ai dori să iei o pauză de la tot ceea ce trăieşti şi să evadezi într-o altfel de lume? Mi se întâmplă şi mie, pentru că avem cu toţii acel moment în care parcă clacăm şi ne simţim călcaţi în picioare. Credeam că avem totul şi când de fapt…

De câte ori…ai crezut că poţi mai mult însă te-ai lăsat călcată în picioare, trasă înapoi de reguli, de ce spune lumea, de sfaturi ale altora care nici măcar nu ştiau ce trăiai tu? Lumea te sfătuieşte, însă nimeni nu ştie şi nu înţelege mai bine ca tine care este adevăratul caz.

De câte ori…ai dorit să pleci chiar trântind uşa şi fără să te mai uiţi înapoi? E acelaşi număr pe care nu îl mai încadrezi între ochi, înmulţit de-a lungul anilor de amărăciune, de greul vieţii şi al societăţii de astăzi şi dintotdeauna. E numărul egal cu nopţile nedormite când plângeai pentru ceea ce nu îţi ajungea şi acum îţi doreai, pentru ceea ce ţi-ai fi dorit să ai însă încă nu se concretizează. E un număr, al naibii de lung, pe care nici nu poţi să îl pronunţi de fapt.

De câte ori…ei bine tot de atât de multe ori mi se întâmplă şi mie să am frustrări cu privire la anumite lucruri. Lucky me, am descoperit şi locul perfect să scap de tot şi de toate. Da, nu poţi spune asta şi despre oamenii care te înconjoară pentru că de ei nu vrei să scapi ci mai degrabă să îi scapi de greul vieţii şi să fii tu salvarea lor.

Ţi-ai imaginat cum ar fi să trăieşti într-o lume în care să nu ai griji şi să îţi duci zilele cu cel mai larg zâmbet cu putinţă? Pentru mine răspunsul a fost de fiecare dată acelaşi, lucky. Mă simt norocoasă că am ajuns aici, locul unde un vis al altora pentru mine este o realitate. Mă simt bine să ştiu că fac parte dintr-o echipă, din lumea Lucky, că aici este locul meu.

Şi acum povestea mea se rescrie altfel. De atât de multe ori am spus că mulţumesc Lucky pentru că sunt o mică norocoasă încât lista ar fi lungă. De atât de multe ori mă regăsesc zâmbind şi asta îmi aduce o satisfacţie enormă, fiind mereu cu gândul la acelaşi loc şi anume la studioul Lucky care mi-a redat o şansă şi un viitor…altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here