De cand sunt model de videochat la Lucky Studio, orice problema financiara are solutie

0
1196

Este incredibil cum acum cateva luni aveam atatea probleme financiare de nu ma vedeam bine si acum nici nu mai stiu bine ce inseamna “probleme”. Parca s-au evaporat complet de cand am inceput sa fac videochat la Lucky Studio. Pana sa fac videochat aici, orice lucru ma stresa, acum sunt mai relaxata ca oricand.

Iar jobul de la Lucky Studio nu numai ca ma ajuta sa-mi rezolv problemele financiare, dar este si unul stabil. Inainte cand ma angajam undeva prin Iasi, ma tot temeam ca poate nu este un job de durata, ca poate ceva o sa se intample. La Lucky Studio nu mai am teama asta, pentru ca lucrez atat cat vreau.

Pentru contractul semnat la Lucky Studio am primit bonus de peste 10.000 lei cash

Am semnat un contract de 3 ani de zile, dar pot pleca oricand vreau sau pot sta oricat vreau, nimic nu este batut in cuie. Plus de asta, contractul de 3 ani de zile de la Lucky Studio mi-a adus si un bonus de angajare de peste 10.000 de lei cash.

Adica un cadou de “bine ai venit”, ca sa spun asa. Orice model nou se angajeaza la Lucky Studio va beneficia de un bonus de angajare de-o suma foarte frumoasa. In fine, nu vorbeam despre bonusuri. Bonusurile sunt multe la Lucky Studio, mai sunt chiar si bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei, pe care orice fata le primeste.

Dar eu spuneam de castigurile de la Lucky Studio, de castigurile mele zilnice care ma ajuta sa nu ma mai gandesc la probleme. Imagineaza-ti ca inainte aveam lunar intre 900 si 1345 de lei in mana, iar acum la Lucky Studio pot avea intre 300 si 800 de lei zilnic. Adica intr-o singura zi as avea posibilitatea de a castiga atat cat castigam inainte intr-o luna.

Oricine ar iubi un program lejer si castiguri ca ale mele la Lucky Studio

Si plus de asta, e mult mai lejer sa fiu model de videochat la Lucky Studio, pentru ca lucrez doar 8 ore pe zi. Gata cu munca de 10, 12, 14 sau chiar 16 ore pe zi. La Lucky Studio am ales frumusel un program de munca asa cum imi place mie, cu 2 zile libere pe saptamana si foarte putine ore de munca pe zi.

Cred ca orice femeie, indiferent de varsta, ar iubi acest job la Lucky Studio. N-ai cum sa nu iubesti faptul ca poti castiga in fiecare zi atatia bani in atat de putine ore, fara sa ai stres sau griji, doar distrandu-te online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here