De cand m-am angajat la Preziosa, merg doar in Bucuresti la shopping

0
1190
castiguri preziosa
castiguri preziosa

Stiu ca si Iasiul are o multime de magazine in care sunt multe branduri renumite, dar in Bucuresti sunt toate, absolut toate, asa ca este orasul meu pentru shopping de cand sunt model la Preziosa. Banii pe care ii castig aici mi-au adus multe lucruri si de la o vreme m-am plictisit de Iasi si nu mai stiam cum sa-i mai cheltui.

Si daca tot mi-am cumparat si masina cu veniturile din videochat, macar s-o folosesc la ceva. Asa ca, saptamanal merg in Bucuresti pentru cate o sesiune de 2 zile de shopping. Colind cel putin 4-5 malluri din tot Bucurestiul si de fiecare data cheltui pe putin 3000 de lei.

Uneori cheltuiesc saptamanal 3000 lei pe shopping in malluri

castiguri preziosa
castiguri preziosa

Acum o sa spui ca daca merg saptamanal, cum pot cheltui 3000 de lei, de unde am atatia bani. Simplu. Am depasit de mult pragul unui model de videochat incepator la Preziosa, iar castigurile mele saptamanale sunt mereu peste 2500 de lei, pentru ca in fiecare zi am peste 500 de lei castiguri,  lejer.

Iar eu daca lucrez 5 zile la Preziosa, in 5 zile sa am castiguri peste 500 de lei cam vezi si tu ce inseamna. Ca sa nu mai spun ca pentru aceste castiguri mai primesc si cate 1000 de lei bonus de la Preziosa. Asta pentru ca mi s-a oferit un comision de 50% din castiguri cand m-am angajat, dar acesta e progresiv.

Fiind in crestere, am sansa sa ajung pana la 80% din castiguri. Cum? Cu bonusurile oferite de Preziosa. Asa ca e foarte important sa castig cat mai mult, ca sa primesc si mai multi bani din bonusuri. Oricum, la un calcul rapid am peste 3500 de lei castiguri intr-o saptamana de videochat la Preziosa.

Daca ai fi model de videochat la Preziosa, ai intelege cat de usor se castiga bani aici

castiguri preziosa
castiguri preziosa

Pentru cine nu stie cum e videochatul aici, poate parea putin fantezist sau exagerat, dar nu e chiar deloc. Eu chiar am castiguri sub medie, sunt fete care au triplu cat mine, poate chiar mai mult. Dar ele lucreaza si mai mult la Preziosa, sunt motivate de ceva anume.

Mie imi ajung cei peste 3000 de lei castigati, sunt multumita cu ei. Oricum, dupa cum vezi, e usor explicabil cum pot cheltui in fiecare saptamana cate 3000 de lei la shopping in mallurile din Bucuresti. Plus ca nu fac asta saptamana de saptamana, mai merg si-n vacante sa ma relaxez, ca doar nu cumpar chestii tot timpul 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here