De cand m-am angajat la Heylux, imi petrec fiecare weekend in mici vacante

0
1451

Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca viata mea se va dovedi a fi atat de frumoasa si palpitanta, dar ma bucur ca s-a intamplat asta acum, cat timp sunt tanara si fara obligatii si ma pot distra. Traiam cu impresia ca am o viata foarte plictisitoare si credeam ca nu va fi niciodata altfel, pana a aparut Heylux in viata mea.

Lucram ca si secretara la o agentie si in fiecare zi ma trezeam la 7, la 8 eram la munca si seara ajungeam acasa. A doua zi faceam acelasi lucru, si la fel pana la sfarsitul saptamanii. Duminica era singura mea zi libera, dar nu faceam prea multe nici in acea zi, pentru ca din banii putini pe care ii obtineam nu-mi permiteam mari distractii.

Jobul la Heylux mi-a schimbat viata in bine

Am tot crezut ca niciodata nu va fi altfel, ci ma voi trezi mereu dimineata, voi merge la munca si apoi voi veni acasa si cam atat. Dar uite ca se poate si mai bine, iar asta am vazut de cand m-am angajat in videochat la Heylux. De cand fac videochat in cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, parca totul este mult mai colorat.

Am parte de mai multe distractii, mai multe iesiri, pentru ca jobul de la Heylux imi ofera si timpul liber necesar, dar mai ales banii datorita carora ma pot distra. Mi s-a oferit sansa sa am un job ca model de videochat la Heylux din care pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, iar eu n-am refuzat aceasta oportunitate.

Mi-am ales propriul program de munca, lucrez doar 8 ore pe zi iar weekend-ul este doar al meu, timp in care imi planuiesc de fiecare data cate un city-break. Cand m-am vazut cu atatia bani in mana in prima luna de munca la Heylux, mi-am zis ca trebuie sa fac ceva mai interesant cu viata mea.

Cu banii din videochat pot sa vad orice loc din Europa

Asa am realizat ca pot face cate un city-break in fiecare weekend si imi pot trai viata asa cum ar fi trebuit si pana acum. Prima data, am ales un city-break la Paris, dupa aceea am fost in Grecia, in Praga, in Amsterdam, in Croatia si asa mai departe.

Fiind deja de 6 luni la Heylux ca si model de videochat, am reusit sa vizitez o multime de locuri, pentru ca aproape in fiecare weekend planuiam cate un city-break. Am vazut si am vizitat locuri pe care n-as fi crezut ca le voi vedea vreodata, dar ma bucur ca am gasit un job in Iasi care ma ajuta sa am o viata atat de minunata, in sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here