De cand lucrez in videochat la Preziosa sunt mereu aranjata. Gata munca grea!

0
1258

Cele mai grele perioade din viata mea au trecut, gata. Lucrez la Preziosa si nu mai am de ce sa ma ingrijorez nici acum, nici peste o luna, nici peste ani buni de acum incolo, mi-am asigurat traiul si viitorul cu acest loc de munca si n-as putea fi mai multumita de atat.

Asta pentru ca inainte aveam numai joburi care necesitau munca grea, efort fizic, multa oboseala si multe batai de cap. Nu mai aveam timp sa fiu feminina, sa fiu aranjata, sa am grija de mine. De aia eram si singura, pentru ca nu aveam deloc grija de mine, n-aveam timp si nici jobul care sa imi permita asta.

Preziosa imi aduce jobul unde imi indeplinesc toate visele

Banii erau o problema, in primul rand, si-n al doilea rand nu aveam joburi unde sa ma imbrac frumos sau sa ma aranjez. Dar acum la Preziosa Iasi pot fi asa in fiecare zi, pentru ca in asta consta acest job. Consta in a fi draguta, aranjata si machiata, dichisita, imbracata frumos: asa castig eu bani zilnic la Preziosa.

Si nu-s sume de bani demne de dat la o parte, ca pentru faptul ca-s draguta si simpatica la Preziosa, castig zilnic pana in 2000 de lei. Ah, beneficiile in a fi model de videochat la Preziosa Iasi, ce frumos :X De stiam ca de atat am nevoie pentru a ma imbogati si a avea viata mult dorita, nu mai stateam eu pe ganduri si lucram de ani buni deja la acest studio.

Regrete n-am, insa, pentru ca am vazut ce inseamna munca grea si acum vad ce inseamna munca usoara. Sincera sa fiu, o si merit, pentru ca la cat am muncit parca aveam nevoie de o pauza. Consider ca pauza mea e locul de munca de la Preziosa, unde am sansa sa fiu mereu parfumata, rafinata, imbracata cu bun gust pentru ca am ocazia sa castig multi bani si, in sfarsit, linistita.

Banii castigati din videochat in Iasi ma fac fericita

Muncile alea grele nu mai fac parte din viata mea. Mereu am visat la un job usor, pe masura mea, si mi s-au ascultat dorintele si ma bucur de asta de ceva timp cu echipa de la Preziosa, care mi-a implinit orice vis pana acum. Stii ce super e sa am un job de acest tip?

Ma simt mai feminina ca model de videochat la Preziosa, mai atractiva, mai relaxata, mai increzatoare in mine, in atu-urile si puterile mele. Ma simt de neinvins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here