De cand lucrez ca model de videochat la Preziosa, am inteles si eu ce inseamna vacantele frumaose

0
1330

Daca stau bine sa ma gandesc, orice om de pe planeta asta iubeste vacantele, momentele de relaxare si liniste, distractia si voia buna. Nimeni nu adora stresul de la locul de munca, zgomotele si nervii. De aceea, sunt sigura ca oricine ar iubi sa aiba un job in Iasi ca al meu, din care castig destui bani pentru orice moft am.

Cel putin, de cand lucrez la Preziosa ca model de videochat, nu mai merg in vacante odata la 2 ani, ci odata la o luna, doua. Depinde si cum imi planuiesc aceste vacante, insa bani sunt destui pentru ele, acum ca fac videochat la Preziosa.

Inainte nici n-as fi indraznit sa ma gandesc ca imi pot permite cate o scurta vacanta in fiecare luna. Abia reuseam sa platesc chiria si facturile de la o luna la alta, asa ca nici nu intra in discutie o vacanta in fiecare luna, deoarece m-ar fi falimentat. :))

Oricand doresc, pot merge in vacanta cu banii de la Preziosa

Oricum, acum ma bucur ca am gasit un job in Iasi la care nu trebuie sa-mi mai fac griji pentru aceste aspecte. Oricand doresc, imi pot lua liber pentru cate o vacanta de relaxare. Uneori, nici nu e nevoie sa-mi iau liber, pentru ca am week-endul liber si pot merge in city-breakuri.

In orice fel ar fi, tot ma distrez de minune de cand fac videochat la Preziosa, pentru ca am mai multi bani ca niciodata. Am fost in Praga timp de o saptamana si n-as fi crezut ca lumea poate fi atat de frumoasa cand o vezi cu ochii tai. In poze mi se parea spectaculos, dar cand am reusit sa vad cu ochii mei, mi se parea mirific.

Am fost si in Olanda, Italia, Cipru si alte destinatii care mi-au delectat simturile si m-au facut sa simt ca traiesc. De fapt, asta inseamna viata: sa simti ca traiesti. Si ma bucur ca am avut norocul sa dau peste acest studio de videochat din Iasi unde joburile oferite de ei sunt unice, asa cum isi doreste orice femeie.

Preziosa imi ofera un job in Iasi pe care toate femeile l-ar iubi

Aici castig zilnic peste 440 de lei si orice poftesc, este al meu. Nu trebuie sa mai visez prosteste ca inainte, pentru ca totul poate deveni realitate daca-mi doresc. Asta si inseamna Preziosa: jobul in Iasi unde toate femeile isi indeplinesc visele, prin castigurile si mediul de munca de aici.

Trebuie sa spun, este super sa fii model de videochat la Preziosa. N-am nicio grija, zilnic am cate o echipa care se ocupa de machiajul si aspectul meu, am si o soferita care ma conduce la munca, am propria camera, sunt respectata si am parte de discretie, lucrez doar cu femei si ma simt confortabil. Super!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here