Datorită forumului Lucky Studio am ajuns în vacanţă, în Spania!

10
2688
Lucky Studio
Lucky Studio

       Mereu mi-am dorit să am şi eu parte de vacanţe, să merg prin lume, la mare, la plajă… Dar degeaba îmi doream asta, pentru că abia reuşeam să o duc de la o lună la alta. De unde să mai fi strâns bani şi pentru vacanţe? Sunt scumpe, nu aveam cum, sau cel puţin asta am crezut până m-am angajat la Lucky Studio.

Norocul meu a făcut în aşa fel încât să aflu de Lucky Studio în cel mai ciudat mod. Eram pe internet şi o prietenă îmi dăduse un link pentru o melodie pe youtube. Acolo mi-a apărut acest studio de videochat, unde am găsit şi forumul Lucky Studio.

Când am văzut că fetele de acolo vorbeau de bani în fiecare zi, de vacanţe peste tot, de cumpărături, maşini, bijuterii… mi s-au înmuiat picioarele, pur şi simplu. Mi-au captat toată atenţia, voiam şi eu. Aşa că am început să citesc toate povestioarele de pe forumul Lucky Studio.

Citind, mă convingeam tot mai mult că nu există job mai perfect decât la Lucky Studio. Aşa că m-am angajat.

          Graţie forumului Lucky Studio am ajuns model de videochat

Lucky Studio
Lucky Studio

          Dacă mi-ar fi spus vreodată cineva că voi avea între 300 şi 800 de lei zilnic, aş fi crezut că glumeşte cu mine. Mai ales dacă mi-ar fi spus că am aflat de acest job de pe un forum de pe internet.

Nici astăzi nu-mi vine să cred că datorită unui singur click am ajuns să am cel mai bun loc de muncă în Iaşi. Chiar în primele zile am depăşit suma de 200 de lei zilnic şi după aceea, cu ajutorul trainerilor am ajuns să depăşesc 300 de lei.

Pur şi simplu nu îmi venea să cred că toate câştigurile de care vorbeau fetele chiar erau adevărate. Iar în fiecare duminică primeam şi renumitul bonus de performanţă oferit de Lucky Studio. De obicei, era undeva între 500 şi 1.000 de lei.

Dar chiar şi aşa, 500 de lei în fiecare săptămână, plus câştigurile zilnice au însemnat foarte mult pentru mine.

          Prima mea vacanţă datorită jobului în videochat

Lucky Studio
Lucky Studio

          În acest fel, am reuşit în doar 3 luni să strâng o mulţime de bani. După 3 luni, mi-am luat o vacanţă de 2 săptămâni şi am plecat în Spania cu banii obţinuţi din jobul în videochat.

Am fost prin Tenerife, peste tot prin Spania şi m-am bucurat de frumuseţea peisajelor de acolo. Mi-am cumpărat atâtea lucruri şi am simţit cum e să te bucuri, în sfârşit, de viaţă. Datorită lui Lucky Studio .

 

 

10 COMENTARII

    • Exact asta vreau să spun! Deşi ştiu că nu multă lume mă crede, nu prea mă interesează. Important e că mă bucur eu de bani şi distracţii :X

    • A fost foarte frumos. M-am relaxat cât pentru toţi anii aceştia în care nu mi-am permis să merg nicăieri. Mă bucur că am găsit un job care să-mi ofere banii necesari, în sfârşit! :X

  1. De fapt, Lucky Studio oferă bonusuri între 300 şi 3.000 de lei în fiecare duminică. Dar se calculează în funcţie de câştigurile din săptămâna anterioară. Aşa că eu câştig atât încât să primesc un bonus între acele sume 😀

    • Pentru că am vrut să îmi iau mai multe zile libere. Şi pentru că nu era ok să plec din prima lună, pentru că eram abia la început şi încă învăţam 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here