Daca vii la Heylux, castigi automat 6.000 lei salariu fix lunar

8
1672

 Unul din cele mai tari lucruri intalnite la Heylux, lucru pe care nu l-am mai intalnit la alt studio de videochat, este salariul fix. Heylux este singurul studio de videochat din tara unde un model de videochat poate avea lunar 6.000 de lei SALARIU FIX, adica garantat de studio.

Asta pentru ca sunt fete care mai sunt nesigure pe ele, care n-ar vrea sa lucreze pe comision si ar dori un salariu fix, pentru a le conferi siguranta. Pentru acest lucru, exista o varianta simpla la Heylux: salariul garantat de 6.000 de lei. Iti vine sa crezi? Mie imi da cineva 6.000 de lei la Heylux doar asa, pentru ca ma prezint la studio.

E usor sa primesc 6.000 de lei dintr-un job in videochat la Heylux

Deoarece si eu sunt putin nesigura pe mine, acum  ca-s la inceput, asa ca am venit ca model de videochat la Heylux tocmai din acest motiv, pentru a ma putea bucura de salariul garantat pe care acestia-l ofera. Ma gandesc ca la alte studiouri sunt conditii atat de naspa incat unele fete nici macar 6.000 de lei nu castiga de pe comision.

Dar la Heylux numai salariul fix este de-o suma de 6.000 de lei. Imagineaza-ti cat castiga fetele care lucreaza pe comision aici. Oricum stiu: intre 300 si 800 de lei zilnic. Insa eu ma multumesc cu cei 60 de milioane ai mei. Stii de ce?

Ca lucrez doar 5 zile, mi-am ales o tura de munca asa cum mi-a placut si doua zile libere alese de mine. Ma prezint la studio, stau online si nu e deloc plictisitor, crede-ma. Ca ascult muzica, dansez, mai rad, mai fac una, alta si timpul trece.

Conditiile pentru a primi 6.000 de lei lunar sunt SUPER MISTO

Lucrez doar 8 ore pe zi, deci 8 ore trec usor, mai ales ca la vechiul job in Iasi lucram mult mai mult. Pentru aceasta conditie simpla, eu am lunar cate-o suma atat de mare. Ce sa-mi mai trebuiasca, sa vorbim pe bune acum…

O suma atat de mare n-o castiga altii nici in luni de zile, fiindca salariul minim oferit in Romania este de 1.000 de lei. Oriunde te duci, toti iti ofera 1.000 de lei “pentru inceput”, cica. Si tot cu aia 10 milioane ramai ani de zile. Macar la Heylux castig de zeci de ori mai mult si nu stau sa duc lipsuri, imi cumpar tot ce vreau si-mi fac orice moft. Acesta este un job pe placul meu!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here