Daca-ti spun ce venituri am la Preziosa ca incepatoare, n-o sa ma crezi

0
1217

Mereu am avut impresia ca daca ma angajez ca Preziosa ca model de videochat, nu voi castiga nimic din prima, pentru ca-s incepatoare. Eram pasionata de mult timp de acest job, c-am tot auzit ca se castiga bine si chiar ma interesam mereu, dar niciodata indeajuns de mult pentru a ma angaja.

Ma uitam pe site-urile de videochat la fete (bineinteles, la americance, pentru ca Romania este banata si nu puteam vedea nicio romanca), le analizam, si chiar eram fascinata de cum reuseau sa ii prosteasca pe acei membri de pe site-urile de videochat.

Ma uimeste felul in care pot castiga bani din videochat in Iasi

Pe mine ma fascineaza jobul de model de videochat de la Preziosa, sincer. M-a fascinat mereu videochatul, mi se pare o arta totala sa stai sa cuceresti numai din cuvinte si sa castigi sute, mii de dolari numai din vorbe. Crez ca toate femeile pot sa faca asta? Nu, numai cele care stiu exact ce vor de la viata.

Si voiam si eu, normal! Tanjeam dupa asta, pana n-am mai rezistat si m-am angajat si eu. Pur si simplu voiam sa vad cum e! Dar nu stiu de ce traiam cu impresia ca primele luni o sa fie seci, ca n-o sa castig mare lucru la Preziosa. Stii cat m-am inselat?

Am castigat si-n prima zi, ce naiba! Nu mult, ce e drept, doar 150 de lei. Dar asta mi-a fost un fel de garantie ca pot si mai mult. Si am putut, ca n-a trecut o saptamana pana sa castig chiar si cate 250, apoi doua saptamani si deja aveam si cate 300. Rabdare, asta a fost cheia.

Tot ce trebuie sa fac pentru a avea sumele astea la Preziosa esteee…

Degeaba ma uitam eu si analizam alte modele. Fiecare are stilul ei, eu nu trebuia sa fiu ca ele. Ci trebuia sa fiu ca mine, numai sa am rabdare. Asta e ce am invatat ca model de videochat la Preziosa. Ca incepatoare, pot spune c-am mai mult de 1.200 de dolari lunar, asta insemnand peste 4.500 de lei, lejer!

Tu ti-ai mai inchipui sa castigi sumele astea dintr-un job la care esti noua, un job despre care nu stii mai nimic? Eu ma gandeam c-o sa fiu varza!:)) Am zis c-o dau in bara rau, dar fetele de la Preziosa m-au linistit si m-au sfatuit numai de bine. Mi-au zis sa incerc sa fiu cat mai naturala si cat mai rabdatoare, iar eu asta am facut si nu-mi vine sa cred cat castig acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here