Cum poți depăși greutățile cu banii lucrând la Lucky Studio

0
1550
lucky studio

 Poate că sună a replică învechită, atunci când spun că am găsit un loc de muncă prea frumos pentru a fi adevărat. Nu toată lumea mă crede la început, însă acesta este purul adevăr – din meseria de model de videochat am reușit să am venituri mai mari decât aș fi putut spera vreodată.

Cu toții știm că România nu îți oferă prea multe șanse, din cam oricare punct de vedere. Ce ai putea să faci, mai ales atunci când ești studentă și trebuie să-ți plătești chiria și căminul, mâncarea, hainele, ieșirile în oraș etc? Toată lumea caută experiență, pe care nu ai de unde să o capeți, pentru că nimeni nu te angajează. Dacă cineva te angajează, totuși, știm cu toții că nu primești nici pe departe banii de care ai avea nevoie sau pe care i-ai merita pentru cât efort depui. Să nu mai vorbim de faptul că un serviciu îți mănâncă foarte mult timp.

Lucky Studio mi-a oferit o șansă nemaipomenită, la care nici nu speram în viață. Acest studio de videochat din Iași mi-a dat un imbold important in viață, ieșind din impasul financiar în care mă aflam atunci. Știm cu toții cum e viața de student, oriunde te-ai afla. Nu e ușor atunci când îți dai seama că ești singur într-un oraș nou. Așa că Lucky Studio a reprezentat un adevărat miracol pentru mine – dar și pentru multe alte fete de aici, am observat.

Aici am ajuns să câștig mai mult decât mă așteptam vreodată să câștig, mai ales ca începător într-o meserie complet nouă pentru mine. Am primit banii încă din prima zi de lucru. Am primit bani și în a doua zi de lucru. În fiecare zi de lucru am primit bani. Și nu vorbesc de câțiva bani, ci de sute de lei. Chiar din prima zi am făcut aproape 370 de lei. În a doua zi, la fel. Deși a trecut ceva timp de atunci, încă mai țin minte totul perfect. Pe lângă toți acești bani, am primit și un bonus frumușel.

Primești bonusuri, inițial, sub formă de diferite servicii, precum machiaj, coafură, cursuri de limba engleză sau limba franceză ori ședințe foto. Treptat, vin și bonusurile pe baza realizărilor obținute de către fiecare model în parte. Atunci când depășești anumite bareme sau propriile tale realizări de la studio, primești din nou bonusuri.

Aceasta este viața pe care și-o dorește oricine. Vă așteptăm pe toate la Lucky Studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here