Cum imi pot primi banii in fiecare zi la Lucky Studio

0
1664

In tot timpul in care nu am lucrat la Lucky Studio am stat si m-am gandit oare cum este sa lucrezi intr-un studio de videochat, oare cum isi primesc fetele astea banii in fiecare zi… Pentru ca nu este vorba de orice suma de bani, ci de valori intre 300 si 800 de lei zilnic si nu-mi puteam inchipui cum Lucky Studio putea oferi atatea castiguri.

Mai ales ca are peste 120 de fete care lucreaza numai in studio si daca toate ar castiga macar 300 de lei zilnic, cum ar fi putut sa le dea banii tuturor la sfarsitul turei? Asta a fost o mare dilema pentru mine, pana in momentul in care am decis ca nu trebuie sa mai fie. Destul cu gandul, am trecut la fapte. Decat sa fi stat sa incerc sa descopar cum reuseste Lucky Studio, mai bine ma angajam si vedeam cu ochii mei.

Mai bine incerc si eu videochatul, decat sa ma intreb mereu cum este

N-as fi vrut sa traiesc toata viata intrebandu-ma “Ce-ar fi fost daca…?”. Sunt genul de persoana care vrea sa le incerce pe toate in viata si la fel ar trebui sa faca toate romancele. In loc sa piarda timpul judecand si criticand ceva fara sa cunoasca adevarul, mai bine incearca pe propria lor piele si abia dupa aia isi pot da cu pararea.

Am dreptate? Abia dupa ce incerci un lucru poti spune daca e bun sau nu. Inainte sa faci asta, n-o sa poti niciodata. La fel cum nu as fi putut nici eu sa-mi dau seama cum e videochatul daca nu-l incercam la Lucky Studio. Si vrei sa-ti mai spun ceva? Ma bucur ca am decis sa ma angajez aici!

Pentru ca nu numai ca am descoperit cum imi pot primi banii in fiecare zi, dar sunt si eu una din acele fete care castiga multi bani la studio si duce o viata super! Era foarte simplu, de altfel. Lucky Studio m-a ajutat sa-mi deschis un SRL-D (propria mea firma!), prin care sa primesc banii de la studio.

Lucky Studio m-a ajutat sa ma angajez in videochat cat mai repede

Nu mi-au facut contract de munca, pentru ca un SRL este mai avantajos pentru modele, deoarece taxele la stat sunt mult mai mici. De exemplu, daca as castiga 7.000 de lei lunar la Lucky Studio si as avea contract de munca, as plati la stat cam 2.000 de lei. In schimb, cu SRL n-ar trebui sa platesc nici macar 1.000 de lei.

Asadar, Lucky Studio a instituit acest sistem de plata pentru modele, pentru a le ajuta. Si chiar ma ajuta, pentru ca la fiecare sfarsit de tura imi primesc cei 340 de lei pe care ii castig! Ii pot primi pentru ca, datorita lui Lucky Studio, am firma si-mi pot retrage banii ori de cate ori vreau pentru serviciile prestate (statul pe internet si vorbitul cu diferiti admiratori online). Destul de misto, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here