Cum decurge o zi de munca la Lucky Studio Iaşi

2
2131

Să lucrezi la Lucky Studio Iaşi este ca şi când ai fi în fiecare zi înconjurată de oameni veseli şi cu o stare bună. Desigur, nu îţi dai seama de asta până când nu întâlneşti acel loc de muncă care să îţi dovedească comparaţia – pe principiul trebuie să fie rău pentru a vedea şi partea bună.

O zi de muncă la Lucky Studio Iaşi înseamnă mai degrabă o plăcere de zi cu zi. Da, ţine şi de anumite aspecte tehnice în a munci aici însă nu se exclude nici ceea ce ţine de starea pe care o ai, influenţată şi ea de cei de care te înconjori. Începi munca poate până într-un punct la fel ca la orice alt job. Tura aleasă este şi ea o altă poveste: ţi-am spus că poţi alege asta în funcţie de preferinţe? Pur şi simplu, dacă eşti studentă spre exemplu nu trebuie să te justifici în fiecare zi sau de fiecare dată de ce poţi veni la o anume oră. Îţi alegi tura exact aşa cum îţi convine.

Începi totul cu pregătiri. Să munceşti ca model aici înseamnă în primul rând misiunea legată de imagine, de a impresiona, de a fi acea femeie care îmbată priviri şi suceşte minţi. În orice caz, trebuie să arăţi bine. Şi pentru că la Lucky Studio Iaşi ai parte de răsfăţ, tot ei se ocupă de tot ceea ce înseamnă makeup şi hairstyle. Ţi-am spus că nimic nu se compară cu munca aici?!

Începi munca la propriu. Asta înseamnă un program lejer în cadrul căruia trebuie să te prezinţi mai degrabă aşa cum eşti tu, naturală. Ai parte de cameră numai pentru tine, nu ai teamă, jenă şi aşa mai departe de a fi alături de o altă angajată, de un model al studioului. Îţi imaginezi ce libertate ai din acest punct de vedere?

Mai mult decât atât, există posibilitatea de a munci pe profil diferit, de la caz la caz. Aşadar, poţi munci pe profil adult sau chiar şi non adult. Poate că într-o zi nu te vei simţi prea bine, poate că uneori nu vei avea o stare bună şi atunci ai totuşi o modalitate de a munci în condiţii bune, cu o stare pe măsură. Nu sunt multe situaţii de acest gen aşa că marele câştig vine tocmai ca o zi de muncă la Lucky Studio Iaşi este de fapt o plăcere de a discuta online, de a fi o imagine a unei femei independente, puternice.

2 COMENTARII

  1. Гм, это прикол такой ? Оно и так по умолчанию включено в среде, если система мультипроцессорная. Надо же, больше года пользуюсь, как на VS2005 перешёл, а оказывается это тайна :-DСм. Tools\Options\Projects and Solutions\Build and Run\maximum number of palealrl project builds

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here