Cum am câştigat 26.530 lei printr-o semnătură, la Lucky Studio

1
727
lucky studio

 

 

Din anii mei de experienţă pe care i-am avut în domeniul videochatului, niciodată nu am fost mai mulţumită ca acum. Lucky Studio reprezintă pentru mine cheia succesului. Am avut parte de multe experienţe în acest domeniu, însă la acest studio sunt cea mai fericită!

Să îţi explic ce înseamnă Lucky Studio. Este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, cu peste 120 de modele superbe. Încă de la prima mea întâlnire cu cei de aici, am rămas profund satisfăcută. Am decis să semnez un contract pe o durată de 2 ani, deoarece am experienţă în domeniu. Căutam un loc stabil. Eram decisă şi hotărâtă ca acesta este domeniul în care vreau să profesez.

Semnarea acestui contract mi-a adus numai beneficii, de care am profitat la maxim. Am primit 6.250 de lei în mână, să îi folosesc după bunul meu plac, iar 20.280 de lei s-au investit în frumuseţea mea. Cât răsfăţ! O schimbare de look la fiecare 6 luni, 6 şedinţe foto realizate de o profesionistă, accesorii specifice. Şi lista continuă cu Lucky Studio! Primeam make-up zilnic, timp de doi ani, transportul gratuit până acasă şi înapoi şi cursuri de limba engleză şi franceză pe perioada primului an. Eu  trebuie doar să ştiu engleza sau franceză la un nivel mediu şi să am peste 18 ani, ceea ce şi am, pentru a mă încadra în cerinţe.

Am decis să lucrez 8 ore pe zi, pentru că am avut opţiunea de a alege între 7, 8 sau 9 ore! Aşa, am început o nouă călătorie din viaţa mea. O călătorie plină de surprize şi răsfăţ! Având experienţă în domeniu, câştigam 600 de lei pe zi, dar şi o fată fără experienţă poate câştiga între 350 şi 800 de lei! M-am hotărât să primesc plata la zi, satisfacţia fiind imensă la sfârşitul fiecărei ture! Asta ca să nu mai menţionez de bonusul pe care îl primeam în fiecare duminică! La Lucky Studio Iaşi banii apăreau de peste tot, simţeam cum îmi este munca răsplătită. Merit!

După ce am lucrat 2 ani de zile plini de sclipire şi satisfacţii, am decis să prelungesc contractul. Cei de la studio mi-au dat libertatea de a renunţa oricând, dar eu nu am dorit asta. În fond de ce aş renunţa? Sunt fericită. Nu am de ce să dau cu piciorul unei oportunităţi de aur! La Lucky Studio am găsit tot ce am căutat vreodată la un job. Mă bucur că sunt răsplătită şi respectată pe deplin, așa că acest studio este acum o parte din viața mea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here