Cum am ajuns aici, cum şi de ce sunt la Lucky

2
1855
la lucky
la lucky

Păţeşti şi tu să fii la un moment dat doar un personaj din viaţa pe care o trăieşti? Eşti şi tu pe o astfel de lungime de undă când parcă nu te regăseşti? Într-un astfel de moment mă trezesc şi îmi dau seama că sunt o mică norocoasă şi că nici dacă nu aş fi plănuit nu mi-ar fi ieşit totul atât de bine.

Povestea mea începe la Lucky, un studio care îţi oferă mai mult decât altele, mai mult decât ai fi visat cândva. Asta pentru că este un studio cu prestanţă, un loc în care munceşti cu drag. Am fost angajată aici, am crezut că este doar un alt tip de job însă în cele din urmă am ajuns să fiu cea care îşi trăieşte viaţă şi îşi croieşte un drum altfel.

Dacă m-aş întreba în acest moment cum am ajuns la Lucky mi-aş da seama că o pură întâmplare m-a condus aici. Venea că o recomandare să spun aşa, după ce o prietenă testase jobul. Ştii cum e, când cineva îţi spune din experienţă ta parcă ai altă încredere, ştiind că mergi pe un drum bun şi că asta îţi va aduce doar beneficii. Şi în egală măsură, acolo unde nu merge aşa bine şi mai şi auzi despre asta doar nu vei face acest pas ca şi când ai fi chiar prostuţă să te arunci în gura lupului.

În fine, ajung în punctul în care fac marele pas şi îmi caut şansele să mă angajez la Lucky. Dacă ţi-am spus cu am ajuns aici stai să îţi spun şi de ce am făcut asta. Ştiind că este un studio în cadrul căreia am şanse reale de angajare şi şansă de a câştiga mai mult şi mai bine am decis asta că o nevoie în primul rând. Am zis, bine, o fac şi pe asta cel puţin o lună. Pe urmă văd eu, dar să ies din mizeria aşternută prea multe luni la rând.

Am decis aşa, am fost chiar acceptată aşa şi la Lucky vei descoperi şi tu că totul este legal, eşti angajată cu toate actele în regulă şi pe deasupra nu trebuie să faci un efort din asta. Dacă îţi doreşti să stai doar o lună o poţi face, în egală măsură cu posibilitatea de a semna cu ei pe termen lung. Află că ţi se dă şi bonus pentru alegerea pe care o faci şi în funcţie de aceasta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here