Cu Lucky Studio, îţi dau 3 motive pentru care să iubești un job în videochat

0
1618
lucky studio

Îmi petrec cea mai mare parte din zi la locul de muncă. Desigur, petrec aici mai mult timp decât o fac acasă cu familia sau cu prietenii. De ce? Pentru că acest loc de muncă îmi aisgură cel mai bun trai. Pentru mine, Lucky Studio a devenit casa mea. Aici colucrez cu surorile mele, şi ele modele de videochat la Lucky Studio. Aici nu am şefi, nu am părinţi care să mă cicălească. Aici am găsit fete şi femei pline de unor şi momente inedite petrecute alături de ele.

Motivul 1: Lucky Studio îmi oferă banii pe care nu îi visam

De multe ori mă întrebam oare unde am să câştig cât să fiu mulţumită. Încă din prima mea zi în acest studio de videochat din Iaşi am găsit şi răspunsul. Lucky Studio îmi oferă banii mult aşteptaţi de la un loc de muncă. Garantat am 4500 de lei, la care se adaugă bonusul de la finalul fiecărei săptămâni de muncă. Plus de aceasta, am parte şi de bonus la semnarea unui alt contract de colaborare. Astfel, fiecare contract îmi mai aduce un nou bonus în bani şi în alte servicii.

Motivul 2: Cu Lucky Studio am cel mai flexibil program

Pe lângă banii oferiţi, Lucky Studio mă lasă să îmi întocmesc singură programul de muncă. Astfel, ziua mea începe luni, cu o pauză în timpul săptămânii şi cu continuare la finalul săptămânii. Am şansa să aleg din cele şase ture puse la dispoziţie de studioul de videochat. Două ture de dimineaţă, două de după masă şi altele două de noapte. Eu mi-am ales turele de dimineaţă. Vin fie de la 7, fie de la 8. În acest mod am posibilitatea să plec de la studio la ora 15 sau 16. Şi în rest, am după-amiază liberă pentru mine, pentru cumpărături şi prieteni.

Motivul 3: Lucky Studio are o mulţime de beneficii premium

Bineînţeles, şi banii şi programul vin ca un pachet împlinit de la Lucky Studio. Acestora două li se mai alătură şi o mulţime de beneficii. Încep cu machiajul profesional înainte de a intra live în camera de videochat. Mai apoi am parte de îndrumare şi asistenţă în timpul programului de lucru. Ca orice om, mă bucur de pauza de masă alături de colegele mele. De altfel, am parte şi de cursuri de limbi străine. Aici am optat pentru engleză şi franceză, fiind cele mai vorbite limbi din lume. Pot să aleg oricând vreau eu profilul non adult şi adult. Am contract de muncă 100% legal. Mai apoi, am parte de transport în siguranţă şi de posibilitatea să mă bucur de două concedii pe an. Ce poate fi mai plăcut decât să îţi iubeşti muncă împreună cu Lucky Studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here