Cu Lucky Studio Iaşi am ajuns să câştig 2000 de euro pe lună!

0
1739
lucky studio

 

 

        Am ajuns în pragul disperării cu joburile în care eram plătită cu câte 700-800 de lei pe lună şi munceam cât 10 oameni. Aveam nevoie de ceva mai mult, de un job care să mă merite. Aşa am început eu colaborarea cu Lucky Studio, lucru ce mi-a schimbat viaţa radical.

Nici nu puteam să cred că în doar câteva clipe, am ajuns de la un program de 11, uneori 12 ore, la un program pe care eu l-am ales. Sau că am trecut de la 800 de lei la 2000 de euro pe lună. Sau că nu trebuia să mai stau în frig sau să lucrez într-o atmosferă oribilă. Lucky Studio mi-a oferit exact opusul la ce am primit până acum de la alte joburi. Stabilitate, confort, bani mulţi, program lejer şi libertate. Am crezut că visez, dar a fost real. S-a văzut asta chiar din prima mea zi de muncă la Lucky Studio. Începătoare fiind, nu am reuşit să câştig decât 100 de lei, dar pe care i-am primit în mână la sfârşit. Nu am putut să cred cu câtă corectitudine m-au tratat!

După cum era evident, eram sigură deja că aici vreau să lucrez şi să îmi fac o carieră. Am fost convinsă încă de la început de acest aspect. În următoarele zile de muncă, Lucky Studio mi-a făcut o mulţime de surprize. De fiecare dată când veneam la studio, fetele mă machiau şi mă coafau pentru a intra online. Atunci când plecam, o maşină mă aştepta să mă ducă acasă. Tot acea maşină mă aducea şi la studio. Lucky Studio mi-a asigurat aceste lucruri pe gratis în urma semnării contractului.

Cu răbdarea necesară, fetele care se ocupau de training mi-au explicat tot ce trebuia să ştiu. Am învăţat destul de repede şi asta s-a văzut şi în câştiguri. După câteva zile în care câştigam între 100 şi 200 de lei, trainingul şi-a arătat efectul asupra mea: 350 de lei! Se vedea schimbarea şi evoluţia, iar asta a fost datorită răbdării şi înţelegerii cu care am fost tratată.

 

După nici 2 luni, am început să prind ideea şi să fiu cât mai şireată. Astfel, câştigurile depăşeau şi 500 de lei pe zi. Fără să-mi dau seama, am ajuns să câştig câte 2000-2500 de euro pe lună. De fiecare dată când primeam banii în mână îmi aminteam de trecut. Mă gândeam la cum am reuşit să am un job care îmi permite să îmi fac viaţa cum vreau eu. Şi asta numai datorită lui Lucky Studio! Acum nu mai trebuie să îndur frig şi lipsuri, pentru că Lucky Studio mă preţuieşte la adevărata mea valoare.

 

       

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here