Cu Lucky Studio Forum am descoperit un job în Iaşi de milioane!

10
2389

Povestea mea începe scurt: am terminat liceul la Suceava şi după aceea am plecat în Iaşi la facultate. Întâmplarea a făcut ca acolo să mă lovesc de cheltuieli, chirii, pentru că ai mei nu mă puteau ajuta. Şi aveam destule taxe de plătit, pe care nu ştiu cum le-aş fi scos la capăt dacă nu era Lucky Studio.

Eram în căutarea unui job în Iaşi şi ajunsesem la disperare la un moment dat, pentru că niciun job nu era ok. Ori nu era bun programul şi nu mai puteam merge la cursuri, ori era prea departe de mine şi tot aşa. Oricum, ce este amuzant este că toate aveau ceva în comun: erau plătite prost.

Aşa că, am intrat pe internet şi eram decisă să găsesc un job bun, indiferent de cât timp mi-ar fi luat. În momentul în care am căutat “job avantajos în Iaşi” pe Google, mi-a apărut Lucky Studio.

Tot de la acest lucru am ajuns să accesez şi Lucky Studio Forum, lucru ce m-a adus astăzi să lucrez în acest studio de videochat din Iaşi.

Pe forumul Lucky Studio am descoperit câştiguri senzaţionale

La accesarea acestui forum, am rămas foarte uimită. Până atunci, nu ştiam prea multe despre videochat, decât bârfele ce se mai auzeau pe ici-colo.

Dar când am văzut despre ce sume e vorba la Lucky Studio, nu-mi venea să cred. Bonusuri de angajare de până la 38.880 lei, bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei şi câştigurile nu se opreau aici.

Aceste lucruri le-am aflat chiar de la modelele de videochat de la Lucky Studio, care povesteau aceste lucruri pe Lucky Studio Forum. M-au atras aceste bonusuri şi sume mari, mai ales că aveam nevoie neapărat de bani pentru chirie şi cheltuieli.

O angajare în videochat din care câştig bani zilnic

Fără să mă mai intereseze de ce ar putea să urmeze, m-am dus direct la Lucky Studio, unde m-am întâlnit cu Claudia pentru interviu.

O femeie de excepţie, care m-a făcut să mă simt ca acasă, nu la interviu, trebuie să recunosc. În prezenţa ei, am aflat de toate câştigurile de la Lucky Studio şi i-am povestit de nevoia mea de a face rost urgent de bani.

Aşadar, am început munca şi am primit chiar în prima zi 175 de lei! După aceea, trainerii de la Lucky Studio m-au ajutat, dar şi make-up artistele care mă machiau pe gratis în fiecare zi.

Şi am tot câştigat şi mai mult, chiar şi 330 de lei zilnic! Iar după ce am lucrat 30 de zile la studio, mi-am primit şi bonusul de angajare promis, în valoare de 10.000 de lei. Mai au rost cuvintele când vine vorba de un studio de videochat precum Lucky Studio?

10 COMENTARII

    • Da, păi le-am plătit chiar din primele săptămâni. Bonusul de angajare a fost ca un premiu, pentru că terminasem de mult cu datoriile cu ajutorul celor de la Lucky Studio :*

  1. Nu le asculta pe fetele astea, sunt răutăcioase.. Eu zic să te bucuri de viaţă, chiar dacă faci videochat. Atâta timp cât ai bani şi n-ai griji, asta contează :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here