Cu Lucky Studio, fac mulți bani, dar am timp și pentru mine

0
1967
lucky studio

         Nu te-ai săturat să lucrezi de dimineaţă până seara, să ajungi acasă şi să dormi, apoi a doua zi acelaşi lucru? Eu m-am săturat să nu am timp de nimic şi să fac acelaşi lucru în fiecare zi. De parcă aş trăi să muncesc şi să plătesc facturi. Asta a fost impresia mea până acum, dar Lucky Studio a avut grijă să nu rămân cu această impresie.

M-am angajat ca şi model de videochat la cel mai bun studio din Iaşi şi din ţară, Lucky Studio. Această colaborare a însemnat pentru mine o adevărată oportunitate de care mă bucur în fiecare zi. În sfârşit am putut să îmi fac un program numai de placul meu, în funcţie de nevoile mele. Acum nu numai că am şi timp, dar am şi banii necesari pentru a-mi petrece timpul cum vreau. După muncă, cu cei 350-430 de lei pe care îi fac zilnic mă duc în diferite locaţii unde îmi ofer un răsfăţ de zile mari.

Pot face toate aceste lucruri fără a mă simţi ruşinată sau judecată, datorită lui Lucky Studio. Pentru că îmi oferă un contract 100% legal din care principalul beneficiu este confidenţialitatea. Profit de discreţie absolută şi respect din partea lui Lucky Studio. Îmi este respectată identitatea şi, de asemenea, nicio rudă de a mea nu poate afla ce fac eu. Ţările în care cunoştinţele şi rudele mele se află au interzis să intre pe profilul meu. Nu am de ce să îmi fac griji cu Lucky Studio Iaşi.

Tot interiorul Lucky Studio este amenajat special pentru femei: cu lux şi în detaliu. Totul este aranjat, curat şi frumos, parcă scos din poveşti. Aici eu am libertatea de a alege orice cameră vreau, în fiecare zi. În camera pe care o aleg, eu sunt stăpâna mea. Eu decid ce discut şi ce fac cu admiratorii mei online, cât şi profilul pe care stau. Dacă nu îmi place să fac show-uri senzuale, stau doar pe profilul non-adult. Dar dacă vreau să explorez împreună cu admiratorii tot ce mă reprezintă, stau pe profilul adult. Eşti simplu şi frumos.

În funcţie de câştigurile pe care le am, Lucky Studio îmi mai oferă şi bonusuri la sfârşit de săptămână. Cu tot cu bonusul de angajare de 10.000 de lei la contractul de 3 ani şi celelalte câştiguri, am strâns sume mari de bani. Astfel, nu a fost greu să îmi cumpăr propria maşină. Următorul scop este un spaţiu de locuit, numai al meu. Însă eu nu vreau o casă, vreau un vapor numai al meu. Să pot locui şi, în acelaşi timp, să străbat mările şi oceanele. Ştiu că Lucky Studio mă va ajuta şi cu asta.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here