Cu Lucky Studio, câștig peste 1.000 de euro pe lună, în deplină legalitate

0
1763
Lucky Studio

Lucky Studio

 

       Un bonus de angajare de până la 38.880 lei, un salariu de peste 5.000 lei şi premii de până la 3.000 de lei. Toate într-un singur job distractiv, perfect pentru femei. Ce spui? Ţi se pare atractiv? Mie mi s-a părut cu siguranţă, pentru că mă bucur de acest job de 2 ani deja şi nu mă mai satur. Lucky Studio este, cu siguranţă, angajatorul ideal pentru femei şi locul care oferă cele mai avantajoase joburi existente.

Nu există job mai potrivit pentru o femeie decât cel de model de videochat, acum ştiu sigur. Mai ales când vine vorba de Lucky Studio, cel mai profesionist studio de videochat din domeniu. Iar acest lucru nu îl afirm eu, ci îl afirmă numeroasele premii pe care Lucky Studio le-a luat de-a lungul celor 8 ani de experienţă. Printre aceste premii este şi cel câştigat la AW Awards “Best Cam Studio of The Year”. Mă mândresc să fac parte din colectivul acesta şi că sunt printre norocoasele modele care au venituri imense.

Cum am reuşit să obţin un salariu care depăşeşte 5.000 de lei lunar

          Am auzit de la o prietenă la facultate că tot vorbea despre un studio de videochat atât de bun şi se mândrea că îşi permite orice. Mi-am zis că dacă ea poate, eu de ce nu aş putea? Mi-am luat inima în dinţi şi m-am dus direct la Lucky Studio în acea zi, dorind să stabilesc un interviu. Fiindcă tot eram acolo, managera m-a primit cu căldură spunându-mi că o să am parte de un interviu chiar dacă nu l-am programat.

M-a invitat înăuntru şi de atunci a început toată magia în viaţa mea. După ce a avut loc interviul, am semnat contractul de colaborare pe 3 ani, cu un bonus de 38.880 de lei! Bonusul l-am primit, desigur, după 30 de zile lucrate. Dar pot spune că în acele 30 de zile, am avut parte de senzaţiile cele mai frumoase din viaţa mea.

Am avut admiratori care mai de care, s-au îndrăgostit de mine şi m-am îndrăgostit şi eu de felul lor de a mă trata. Am fost tratată ca o prinţesă de cei de la Lucky Studio, m-am bucurat de condiţii de muncă avantajoase, de dotări de ultimă oră şi de confort. Sunt multe lucruri de care m-am bucurat.

Cert este, însă, că în tot acest timp în care eu mă bucuram, câştigurile creşteau. În primele zile am câştigat între 300 şi 400 de lei, dar după ce m-am acomodat am trecut rapid la 600 de lei pe zi. Aşadar, am un salariu de 9.100 de lei, atât am câştigat luna aceasta. Cine ştie cât voi câştiga luna viitoare. Lucky Studio este plin de surprize şi bucurii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here