Cu Lucky Studio, am șansa unui job prin care să pot avea grijă de copilul meu

0
1972
Lucky Studio

Lucky Studio

 

       Fiind o mamă singură, mi-a fost foarte greu să ofer copilului meu tot ceea ce are nevoie. Sunt conştientă că este copil şi are multe nevoi, şi mi-a părut foarte rău că societatea şi statul nu au contribuit prea mult pentru ajutarea mămicilor.

Locurile de muncă disponibile sunt foarte solicitante şi nu oferă prea mult sprijin economic. Nici nu puteam lucra în orice domeniu, deşi sunt tânără, dar nu îmi puteam lăsa copilul singur. Şi nici baby-sitter nu îmi permiteam, când abia eu reuşeam să câştig 1.100 de lei. Mi-am dorit foarte tare să găsesc o soluţie eficientă şi rapidă, când ea era chiar sub nasul meu.

Lucky Studio Iaşi este soluţia tuturor femeilor care vor să se descurce în viaţă. Cu angajările ca model de videochat pe care le face, salvează mai bine de 30% din femei. Asta pentru că le oferă câştiguri foarte mari şi condiţii optime de muncă, astfel nivelul de trai crescând.

Deoarece am născut nu de mult timp, nu am crezut că sunt potrivită pentru acest job. Dar femeile de la Lucky Studio m-au convins imediat că ele nu cer fete cu forme 90-6-90, ci femei cu bun simţ, amabile şi drăguţe. Aşadar, pentru binele copilului meu, m-am hotărât să încerc acest job, dar de acasă. Acesta a fost primul motiv pentru care am optat pentru un job de acest gen, pentru că permite şi munca de acasă. În acest fel, eu eram în permanenţă alături de copilaşul meu.

Având deja un calculator şi aparatura necesară pentru videochat acasă, am început lucrul imediat. Succesul meu m-a uimit, văzând că în prima zi am câştigat chiar 320 de lei! Bani pe care i-am primit în contul meu bancar la sfârşitul turei, pentru că nu mă puteam deplasa la studio să îi primesc în mână.

Însă, Lucky Studio m-a bucurat foarte mult. Am câştigat suma asta şi din cauză că mi-a oferit din prima comisionul de 80% din câştiguri. Este cel mai mare comision fix din ţară şi mă ajută să am venituri mari, prin care îmi pot creşte copilul cum doresc.

Este foarte plăcut să am copilul sub supravegherea mea permanentă şi să obţin bani în acelaşi timp. Stăteam în faţa calculatorului şi conversam cu admiratorii mei timp de 8 ore, iar pentru asta obţineam bani. Am întâlnit adevărate personalităţi, care mă complimentau precum o adevărată doamnă. Aceşti oameni făceau în aşa fel încât câştigurile mele să tot crească. Am câştigat şi 480 de lei, şi câte 545 de lei pe zi, iar satisfacţia mea faţă de Lucky Studio e tot mai mare. Am mers şi în teambuilding-uri în diferite staţiuni cu toate modelele şi m-am distrat de minune. Acum ştiu că îmi voi face copilul fericit şi voi fi mereu liniştită datorită lui Lucky Studio Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here