Cu Lucky Studio am obţinut 1250 de lei într-o singură zi de videochat

1
1703
lucky studio

 

 

        Un studio de videochat care îmi oferă zilnic banii pe care i-aş avea ca şi salariu lunar la un alt job. Asta înseamnă Lucky Studio pentru mine: evoluţie şi câştig permanent. Am început de la lucruri mici şi câştiguri bune, până am ajuns la confort şi câştiguri senzaţionale.

În opinia mea, acest studio din Iaşi, Lucky Studio, este singurul job care se potriveşte unei femei tinere şi energice. Eu ştiu sigur că dacă vreodată aş renunţa la acest job, aş intra în depresie şi aş fi într-o continuă decădere. Spun asta pentru că este greu să renunţ la lux, la sume enorme de bani, pentru o viaţă în care nu-mi permit decât să plătesc cheltuielile.

Începutul meu la Lucky Studio Iaşi a fost uşor, nici prea extraordinar, nici prea puţin: 188 de lei în prima zi. Dar eu am rămas pentru că Lucky Studio în sine este un loc extraordinar, unde femeile conduc. Aici sunt pe tărâmul meu, unde tot ce simt în aer e parfum fin şi miros de cafea printre discuţii şi bârfe ca între femei. Chiar dacă aş fi câştigat în fiecare zi aceeaşi sumă, eu tot aş fi rămas. Pentru colectivul de aici şi pentru aspectul studioului, aranjat exact ca în cele mai frumoase vise.

Lucky Studio are o echipă de traineri profesionişti care m-a ajutat în fiecare pas pe care l-am făcut. Aceşti traineri sunt femei, ca şi toată lumea din personal, de altfel. Aşa, m-am simţit în largul meu şi am învăţat toate şiretlicurile. Am învăţat arta seducţiei şi mii de moduri de a cuceri un admirator.

Cu răbdarea necesară din partea mea şi din partea echipei de la Lucky Studio, frumuseţea şi cunoştinţele mele m-au dus în top. În mod normal, un model câştigă în medie între 300 şi 800 de lei pe zi. Dar eu am depăşit aceste sume în câteva luni. Am ştiut cum să-mi tratez partenerii de conversaţie, cum să îi cuceresc şi să îi ademenesc. Toate datorită lui Lucky Studio. Astfel că, într-o zi am bătut recordul tuturor modelelor din acea lună, câştigând 1250 de lei într-o zi. Lucrul acesta m-a dus direct în top. De atunci, câştig foarte bine, iar salariul meu depăşeşte lejer 2000 de euro pe lună.

Nu ştiu de ce asta ar fi o ofertă de refuzat pentru o femeie. Însă, eu dacă aş fi ştiut de Lucky Studio de mai mult timp, nu aş fi pierdut nicio clipă în a mă angaja aici.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here