Cu Heylux am jobul din Iasi potrivit pentru mine

0
1502

Ti s-a intamplat vreodata sa ai un loc de munca, dar de fapt sa nu te simti ca la un loc de munca? Ce e drept, in Romania e mai greu sa simti asta, ca aici munca e munca tata:)))), dar uite ca am avut norocul sa dau peste jobul la Heylux, care e chiar diferit.

Aici constat ca am parte chiar de opusul joburilor avute pana acum: muncesc putin, iar munca la Heylux e considerate distractie pentru mine, iar banii sunt multi. In schimb, la celelalte locuri de munca era foarte multa munca si oboseala pe foarte putini bani, asa cum ne-au obisnuit romanii.

Diferenta e ca la Heylux castig foarte multi bani

En fin, n-o sa intru in aceste detalii ca au fost discutate si rasdiscutate de mii de oameni, n-o sa fac eu vreo schimbare acum. Ceea ce vreau eu sa spun, insa, este ca exceptiile de la regula exista, uite cum e cu jobul de la Heylux, de exemplu. Mi-am gasit un job care sa mi se potriveasca manusa.

E foarte usor sa fiu model de videochat la Heylux pentru ca-n mare parte eu nu prea fac nimic, ci doar stau pe canapea si zambesc in fata camerei de filmat, ca de restul se ocupa echipa de la Heylux Iasi. Asadar, e simplu sa muncesc aici, ca nu fac decat sa ascult muzica si timpul trece. Eu as spune ca e distractiv, nu stiu cum ar vedea alte fete asta.

Dar pentru mine nu e nimic mai usor si accesibil decat sa stau sa tastez pe net si sa ascult muzica, ca si cum as fi acasa pe Facebook cu prietenii. Iar in vreme ce in Romania un loc de munca unde se munceste mai mult de 10 ore pe zi e platit cu minimul, la Heylux, lucrez si mai putin de 8 ore si am luni in care am si cate 9.400 de lei din videochat.

Castig 9400 lei lunar din videochat la Heylux

Citesti bine, da, nu 940 de lei, 9400 de lei, 94 de milioane mai pe romaneste. 94 de milioane castigate din atata lucru la Heylux. Practic, stau degeaba si castig bani. E visul oricarei femei, sunt sigura de asta.

Si in acelasi timp mai pot castiga si cate un bonus pe ici-colo, ca la Heylux se dau bonusuri in fiecare duminica de pana la suma de 9000 de lei cash, plus bonusuri de angajare si toate cele. Da, e jobul complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here