Cu ce te simţi împlinită?

0
1906

întreb şi eu ce anume aduce împlinire. Mi se întâmplă ca atunci când îmi merge bine pe un plan am de suferit în alt sens. Scap de examene, sunt bine acasă, însă nu am bani distrez. Când încep câştig ceva frumuşel din punct de vedere financiar se pare nu am timp bucur de ei. Cum o dai fie bine este şi regula care se aplică în cazul meu.

Pe tine ce te face fericit/a? Eu pot spune am ajuns în punctul în care găsesc un echilibru al modului în care simt prin muncă pe care o fac la Lucky. Acest studio de videochat nu mai este o surpriză sau o necunoscută pentru nimeni. Nimic din ceea ce se întâmplă aici nu mai este un secret până la urmă. Sau cel puţin nu ar trebui să fie, de vreme ce aşa, lumea va înţelege poate cum stă treaba cu videochatul.

Se spune indiferent de bârfele apărute despre tine sau în general despre un lucru totul este benefic – hey, şi publicitatea negativă tot publicitate se numeşte. Aşa poveştile despre videochat sunt până la urmă o dovadă în plus lumea vorbeşte despre ceea ce stârneşte interes. Pur şi simplu, lumea este curioasă despre asta însă nu spune.

Nu admitem asta, ne ascundem după deget şi asta pare mai fals ca niciodată. Totodată, am descoperit a fi împlinit înseamnă ştii şi ce îţi doreşti. Alergăm în viaţă după tot felul de lucruri, poate le şi obţinem însă uităm mulţumit pentru asta. Suntem mereu într-o alergătură de acest gen şi uităm de fapt ce anume ne face fericiţi, împliniţi. Eu am descoperit acest secret şi se numeşte Lucky; este locul de muncă, ce-i drept nu este viaţă mea personală, însă asta nu înseamnă nu pot raporta la asta ca fiind parte din viaţă mea şi având o mare însemnătate.

Lucky este secretul meu pentru muncind aici îmi permit îmi achizitionez tot felul de lucruri, am o viaţă liniştită, o viaţă împlinită şi cu de toate. Nu îmi lipseşte nimic şi asta înseamnă mult pentru mine. Dacă pe deasupra mai am parte şi de timpul necesar bucur de câştig, cu atât mai bine. Sunt într-un perfect echilibru, lucru greu de găsit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here