Cu bonusul castigat azi la Heylux mi-am luat o geanta Musette

6
1840
videochat heylux
videochat heylux

Cumparaturile si lucrurile scumpe au fost dintotdeauna slabiciunea femeilor. Eu nu cred ca s-a nascut femeia care sa nu vrea asa ceva, care sa nu-si doreasca sa aiba lucruri frumoase, lucruri care sa intoarca toate privirile pe strada. Cu toate ne dorim asta si vrem multi bani, iar jobul de la Heylux este singurul care ma poate ajuta pe mine in aceasta privinta.

Si nu numai pe mine, ci si pe toate fetele peste 18 ani care-si doresc o viata mai buna, departe de problemele financiare si grijile de zi cu zi. Vrei sa spui ca tu ai prefera sa stai la munca de dimineata pana seara pentru 900 de lei in loc sa mergi prin vacante pe insule exotice, sa stai sa bei un cocktail si sa te relaxezi in timp ce te gandesti la viata ta frumoasa?

Si tu ai da orice sa ai viata pe care o am ca model de videochat de la Heylux

videochat heylux
videochat heylux

Haide, ca stii si tu bine ca oricand ai da orice pentru a avea o viata ca a mea sau ca a unui oricare alt model de videochat de la Heylux. Pur si simplu banii castigati aici ofera sansa unei vieti mult prea misto pentru a da cu piciorul la asa ceva. Este un vis implinit pentru mine sa pot castiga banii pe care ii castig zilnic la studio.

Uite, astazi a fost o zi la fel de frumoasa ca si celelalte zile de cand ma aflu la Heylux. Astazi a fost o zi de bonus pentru mine, mi-am primit bonusul saptamanal promis de catre femeile de ala studio. In functie de castigurile avute in videochat intr-o saptamana, duminica mi se ofera un bonus intre 300 si 3.000 de lei.

Asa mi-am primit eu astazi bonusul de 1.000 de lei din partea studioului. Imagineaza-ti. Un bonus de 1.000 de lei, in fiecare saptamana! Pai unii castiga atat intr-o luna si eu am primit aceasta suma drept bonus la Heylux.

Am dat 1.000 de lei pentru o geanta Musette. Da-ti seama ce viata misto am!

videochat heylux
videochat heylux

Vrei sa stii ce-am facut cu cei 1.000 de lei? Bineinteles,  cumparaturi, ca de obicei. Asa cum am facut intotdeauna cu bonusurile de la Heylux: mi-am cumparat cate ceva frumos, numai pentru mine. Data trecuta mi-am luat un telefon nou nout, iar acum mi-am luat o geanta Musette.

Daca ai auzit de brandul asta, sigur stii ca gentile de aici sunt peste 600 de lei. Si dupa cum am zis, e mare lucru sa-ti cumperi o simpla geanta la 1.000 de lei, cand stii ca altii muncesc o luna pentru suma asta.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here