Cu banii castigati din videochat la Lucky Studio imi permit operatii estetice

6
1632

 Fiecare are scopul sau in viata iar toata lumea isi doreste cate ceva. Gusturile nu se discuta nici in cazul meu, deoarece eu am dorit sa-mi fac o operatie estetica, sau chiar mai multe. Inainte sa lucrez la Lucky Studio, mi-am dorit foarte mult sa-mi micsorez nasul si poate sa-mi pun implanturi.

Bineinteles ca aceste lucruri sunt scumpe si nu mi le-am permis decat dupa ce am inceput sa fac videochat la Lucky Studio Iasi. Ba chiar dupa primele 2-3 luni lucrate la Lucky Studio mi-am permis prima mea operatie estetica. Pur si simplu nu-mi placea forma nasului meu, asa ca am modificat-o.

La scurt timp dupa angajare, am inceput sa castig o multime de bani

M-a costat ceva, dar n-a fost o problema, pentru ca banii vin usor cu ajutorul jobului de la studio. In prima luna am castigat cam 4.500 de lei din videochat la Lucky Studio. Stiu, slabut. Dar a doua luna m-am redresat si cu ajutorul traineritelor de la studio, am avut si peste 7.000 de lei.

De fapt, castigurile sunt oricum zilnice la Lucky Studio, deci asta insemna ca eu castigam peste 300 de lei zilnic, asa cum castiga orice model de videochat aici. Dupa aceasta crestere in castiguri, mi-am permis sa merg la un doctor sa-mi modific forma nasului, sa-l fac asa cum mi-am dorit mereu.

Si stii de ce-l consideram un defect? Pentru ca imediat ce m-am operat, am inceput sa castig si mai multi bani la Lucky Studio. O schimbare in bine, as putea spune eu. Iar un alt lucru pe care si-l doresc toate fetele sunt implanturile. Eu n-am avut norocul sa fiu inzestrata de la natura, asa ca am visat foarte mult timp la implanturi.

Cu banii castigati la Lucky Studio, imi fac toate mofturile

Crezi ca asta a fost vreo problema pentru mine? Nu, pentru ca efectiv castig foarte multi bani la Lucky Studio si nu stau sa ma gandesc de doua ori atunci cand vreau ceva. Pur si simplu obtin acel ceva si gata, fara prea multe complicatii.

Mai ales ca am primit si-un bonus de angajare de peste 9.000 de lei cash la Lucky Studio, iar asta m-a ajutat cu banii pentru implanturi. Banii castigati zilnic, bonusurile saptamanale intre 300 si 3.000 de lei si bonusul de angajare mi-au adus o noua operatie: cea de marire a sanilor.

Practic, sunt cea mai fericita fata din lume. Acum ma pot considera perfecta, pentru ca am tot ce mi-am dorit mereu la aspectul meu fizic si toate datorita banilor castigati la Lucky Studio.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here