Crezi ca videochatul la Lucky Studio imi aduce doar mii de euro? Imi aduce mai mult!

0
1191

 

Sunt studiouri de videochat in Romania care nu aduc altceva decat castiguri si, studiouri precum Lucky Studio, unde videochatul inseamna mult mai mult decat un loc de munca in Iasi. Asa il vad eu de vreo 3 ani de cand lucrez aici, cel putin, ca doar nu degeaba mai lucram eu atatia ani aici daca il vedeam altfel.

Acum nu-ti imagina ca Lucky Studio nu aduce castiguri :))) Ca un castig zilnic de pana la 2000 de lei si bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei se cam numesc castiguri mari, nu stiu cum sa zic :))) Se castiga la Lucky Studio, in orice studio se castiga de fapt, sau aproape orice studio. Dar castigurile la Lucky Studio Iasi parca sunt mai speciale, pentru ca e vorba si de alte lucruri la mijloc.

Fii atenta cate servicii gratis misto ofera Lucky!

Ca de exemplu n-am auzit de studiouri unde sa se ofere transportul gratis, cazarea, sedintele de make-up inainte de turele de munca, sau bonusuri de angajare de pana la 12.600 de lei cash si bonusuri in fiecare duminica pana la 9000 de lei. Sau tu ai auzit? Vezi, asta spuneam si eu, Lucky Studio e putintel …mai mult, special. Foarte special, mai ales ca ma motiveaza cu aceste bonusuri si aceste servicii.

De asemenea, serviciile gratis sunt si ele completate de faptul ca la Lucky Studio toate camerele sunt impecabile, curate, amenajate superb, cu dotari de ultima ora. Scuze ca vorbesc asa, dar camerele „duhnesc” a rafinament si lux, atat de bine arata. E mai mare dragul pentru o fata ca mine sa lucreze la Lucky Studio Iasi, unde totul e de un profesionalism iesit din comun.

E ceva mai rar, mai ALTFEL… Vrei si dovada? Uite, eu mi-am luat permisul datorita celor de la Lucky Studio Iasi. Fiindca au serviciul acesta garantat cu transportul gratuit, inseamna ca au si soferite. Cu ajutorul lor, eu am facut orele de sofat si am invatat sa conduc si tot datorita lor mi-am luat si permisul.

Am permisul de conducere datorita celor de la studio

Iar daca am luat permisul si-mi cumpar o masina, Lucky Studio imi mai ofera si bonus pentru asta! Acest studio e orice, numai un studio banal si comun nu. E atat de special si plin de surprize, incat am ajuns sa-l vad mult mai mult decat un loc de munca.

Practic, la Lucky Studio gasesc modalitatea de a-mi trai viata asa cum imi place mie, cu bani multi si mult timp liber de distractii. Tu ai crede ca e un simplu job, daca ai avea norocul meu?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here