Cine spune ca nu poti avea totul in viata? Eu am, cu Lucky Studio!

0
1556

De-a lungul anilor am crezut ca niciodata nu voi putea sa le am pe toate in viata, ca pentru a avea un lucru, va trebui sa renunt la altul si tot asa. Am crescut traind cu aceasta convingere, pana in momentul in care ea s-a schimbat radical odata cu jobul pe care-l am la Lucky Studio.

Sincera sa fiu, n-as fi crezut niciodata ca un simplu job in Iasi imi va schimba total perspectiva asupra vietii, dar se pare ca totul este posibil atunci cand vrei. Cel putin la Lucky Studio Iasi asa este. Si n-am planuit niciodata sa fac videochat, ci pur si simplu totul a venit de la sine.

Videochatul la Lucky Studio a fost ceva neasteptat in viata mea

Lucru care nu m-a deranjat, de altfel, pentru ca eu nu sunt genul de persoana care sa judece sau sa aiba o parere despre un lucru pe care nu l-a incercat niciodata. Pur si simplu nu sunt asa, de aceea am preferat sa nu ascult nimic din ce mi s-a spus despre videochat, fie ele vorbe bune sau rele, ci a fost mai bine sa fiu chiar eu una din acele fete care fac videochat la Lucky Studio si vad totul cu propriii lor ochi.

De ce spun asta? Pentru ca lucrul de care fug multi este, cel mai probabil, acela care ne poate oferi tot ce ne-am dorit in viata. Eu nu mi-as fi inchipuit ca videochatul la Lucky Studio sa fie jobul care sa ma ajute sa-mi indeplinesc fiecare scop, dar daca asa s-a intamplat, ma mai pot impotrivi?

Pot avea oricand bijuterii, haine, pantofi si genti frumoase

Nu, pentru ca iubesc asta. Iubesc sa am tot ce vreau datorita jobului meu de model de videochat de la Lucky Studio. Mi-am luat telefoane scumpe, bijuterii, ceasuri pantofi, genti, haine, laptop performant, parfumuri si tot ce mi-am dorit vreodata.

Si am constatat ca, gratie jobului de la Lucky Studio, pot avea orice lucru material. Iar cand am inceput sa am orice, mi-am dat seama ca nu asta vreau. Nu voiam lucruri materiale, desi ma bucura pe moment. Mi-am dat seama ca vreau sa calatoresc. Stii care este avantajul in a fi model de videochat la Lucky Studio?

Pot sa fac orice vreau! Asta am spus si la inceput. Acest job in Iasi mi-a oferit multa vreme lucrurile materiale pe care mi le-am dorit. Cum? Ajutandu-ma sa castig zilnic cate 410 lei. Dar tot acesti bani m-au ajutat sa realizez ca vreau sa vad lumea, asa ca am inceput sa-mi cumpar bilete catre Muntenegru, Grecia, Croatia, Amsterdam, Belgia si peste tot unde n-am fost niciodata.

De ce? Pentru ca pot avea totul de cand lucrez in videochat la Lucky Studio. Iar tot ce vreau eu este sa am o viata frumoasa si amintiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here