Cine este Heylux si de ce e cel mai bun studio de videochat din Iasi

0
1423

De multe ori, cand mai am timp liber si nu am ce face, mai intru pe internet si mai citesc bazaconiile de acolo. E ciudat, dar ma relaxeaza. Imi place, mai ales, sa citesc parerile oamenilor despre videochat, pentru ca si eu-s model de videochat si-s curioasa ce mai gandesc romanii. Uite, spre exemplu, am vazut multe articole pe net despre Heylux.

E si normal, atunci cand dai de un studio bun, fetele se sfatuiesc intre ele cu ajutorul internetului. Macar la atat sa ajute si internetul asta, sa ajute fetele sa gaseasca un studio ok. Dar, am vazut multa lume care se intreba ce e Heylux, unde e, cu ce se ocupa.

De ce apare numele Heylux peste tot?

La un moment dat, e si normal sa intrebe lumea asta, cand numele Heylux apare peste tot. Chiar nu te poti astepta ca toata lumea sa stie despre un anume studio. De-asta am si scris asta azi, sa spun niste adevaruri generale despre studioul de videochat din Iasi numit Heylux, ca fetele sa-si faca o idee despre asta.

In primul rand, as putea sa-ti dau zeci de motive pentru care sa te angajezi la Heylux, dar si zeci de motive pentru care sa NU te angajezi la Heylux. Te intrebi de ce e acel “nu” acolo? Pai, daca iti doresti, de exemplu, un studio caruia sa nu-i pese de tine, care sa te lase in voia sortii si care sa-ti dea banii ilegal, atunci Heylux nu este acela.

Heylux este total corect si legal, de-asta poate nu este locul potrivit pentru anumite persoane. Dar nu aici voiam sa ajung. Poate un lucru pe care nu-l stie nimeni este faptul ca Heylux este sub conducerea femeilor de la Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din tara si cel mai bun, totodata.

Vrei sa stii de ce ai vrea sa lucrezi intr-un studio de videochat precum Heylux?

Si n-o spun eu, ci-o spun premiile oferite la cele mai mari summit-uri din lume, unde prestigiul celor de la Lucky Studio a fost recunoscut. Din acest motiv, Heylux a fost creat, o varianta mai luxoasa a studioului Lucky Studio. Asta e unu. Doi…

Pai, care este avantajul pe care jobul de la Heylux il aduce romancelor? Banii. Desi toate cred ca in orice studio de videochat se castiga bani, nu e mereu asa. Se castiga, dar daca tot vrei sa fii model de videochat, o faci pe bani multi, nu? Adica nu te duci la studio sa castigi 4000 de lei lunar.

BMW-urile de la Heylux

BMW x6 impreuna
Heylux BMW Aurii in serie

Te astepti macar la 6000-7000 de lei pe luna. Ei bine, conditiile si beneficiile oferit de Heylux ajuta romancele sa faca asta. Uite acesta e Heylux: cel mai bun studio de videochat din Iasi. De aceea suntem cel mai apreciat studio de videochat din Iasi. Cand vezi caravana de BMW-uri Heylux nu incercam altceva decat sa aducem un pic din luxul studioului si pe strada.

Programeaza-ti un interviu acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here