Cel mai mare comision din câştiguri din România este oferit numai de Lucky Studio

11
3694
model videochat

        Ţie cum ţi se pare faptul că poţi primi banii zilnic, între 300 şi 800 de lei, ajungând la un comision de 80% din câştiguri la Lucky Studio? Ştiu, este ceea ce îşi doreşte orice femeie din România. Din fericire pentru mine, eu sunt una din acele femei care a găsit cel mai bun loc de muncă în Iaşi, la Lucky Studio.

Poate până acum conceptul de job însemna pentru o femeie ore multe de muncă, obositoare, în care trebuie să-ţi suporţi şefii enervanţi pentru câteva sute de lei. Aşa-i? Ştiu asta, pentru că şi eu am fost în locul tău. Pe lângă faptul că jobul meu era unul enervant şi greu, mai aveam şi un şef care se comporta de parcă mă plătea cu miliarde de lei pe lună.

Consider că angajatorii din România au mult prea multe pretenţii pentru cele câteva zeci de lei pe care le oferă, nu? Poate din acest motiv m-am şi angajat la Lucky Studio, pentru că mă săturasem de acest tip de angajatori. Cel puţin la Lucky Studio am găsit tot ce mi-a trebuit vreodată. Am găsit un job în Iaşi la care pot face ce-mi doresc, cum doresc şi pot fi liberă să mă distrez în timp ce obţin zilnic 250 de lei.

Spre deosebire de alţi angajatori, Lucky Studio nu numai că oferă cel mai mare comision din câştiguri, ci şi cele mai mari bonusuri!

          Asta este încă o problemă de care se lovesc româncele noastre. Nu numai că primesc comisioane foarte mici din câştiguri, ci nu primesc nici bonusuri. Îmi amintesc cu cât scandal am plecat de la vechiul loc de muncă. Muncisem o lună întreagă pentru câteva sute de lei ca şi bonus, iar apoi nu l-am primit.

A fost de-a dreptul deplorabil din partea angajatorilor să nu-mi ofere bonusul muncit de mine, mai ales când nu primeam decât vreo 20% din câştiguri. Spre deosebire de toţi aceşti angajatori, Lucky Studio mi-a oferit totul.

Am primit 50% din câştigurile mele, cu posibilitatea de a ajunge la 80% din câştiguri, care însemna peste 7.000 de lei lunar. Da, exact, la Lucky Studio un model poate să câştige atât, în timp ce în alte locuri abia se câştigă 1.200 de lei.

Valoarea unui bonus săptămânal la Lucky Studio ajunge şi la 3.000 de lei!

Şi partea cea mai frumoasă este că Lucky Studio mă respectă şi mă preţuieşte mai ceva decât o angajată. Dovada sunt şi bonusurile săptămânale pe care le primesc pentru cât am obţinut în săptămâna anterioară.

Sunt plătită în plus doar pentru că am dorit să câştig mult. Îţi dai seama? În fiecare duminică, Lucky Studio îmi dă între 300 şi 3.000 de lei. Nu cred că există angajator care să ofere mai mult de atât

 

11 COMENTARII

  1. Câtă dreptate ai! Şi eu am lucrat la o firmă de publicitate şi m-am certat la cuţite cu cei de acolo, pentru că la fiecare contract vândut îmi ofereau doar 2% din câştiguri şi abia primeam bonus. Neserioşi… mă bucur că Lucky Studio nu este aşa!

  2. M-am angajat şi eu în multe locuri până să ajung la Lucky Studio şi pot spune că nici nu se compară impresiile. De la o părere îngrozitoare am ajuns să cred că am ajuns în Paradis la Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here