Ce trebuie sa stiu pentru a face videochat la Heylux?

0
1373

Videochatul a devenit foarte dorit de foarte multe romance de peste tot si am observat la majoritatea ca ar vrea sa faca videochat, insa ceva le retine. De multe ori, majoritatea spun ca nu s-ar potrivi pentru jobul de videochat, temandu-se de standardele pe care studioul respectiv le poate impune. Ei bine, eu lucrez la Heylux si pot spune exact ce ii trebuie unei fete pentru a lucra aici.

De fapt, prea multe lucruri nu ii trebuie unei fete pentru a lucra la Heylux. Desi este cel mai bun studio de videochat din Iasi, cerintele pe care le are acest studio nu sunt deloc mari. Nici nu stiu daca le pot numi cerinte. Mie nu mi-au spus decat ca este de ajuns sa fiu o fata simpatica, draguta, sa zambesc si sa fiu eu insami, iar acesta a fost primul pas de angajare in videochat la Heylux.

Mi s-a cerut sa stiu engleza la nivel mediu si asa m-am putut angaja

Dupa aceea, singurul lucru cerut a fost sa stiu engleza la nivel mediu, catusi de putin acolo si sa fiu o fata onesta si corecta, pentru ca si studioul este asa cu mine la randul lui. In rest, mai nimic. Orice fata care vrea sa se angajeze la Heylux o poate face cu un buletin si atat.

Tot ce vrea Heylux este ca acea fata sa aiba peste 18 ani, pentru ca este un studio legal. Nimic mai mult. Te-ai gandit vreodata ca este atat de usor sa te angajezi intr-un studio de videochat precum Heylux, cu renumele si prestigiul pe care-l are? Nici eu nu ma gandeam ca e atat de simplu, dar nu am ce face decat sa ma bucur de asta.

La inceput m-am angajat imediat, folosind doar buletinul si gata. Toate formalitatile cu actele si hartogariile celelalte au fost facute de Claudia, managera de la Heylux, care s-a ocupat si de interviul meu. Ea mi-a usurat toata munca, eu n-a trebuit sa fac nimic. A durat doua zile sa ma angajez la Heylux.

Heylux este un studio de videochat profesionist si asta se vede in castigurile mele

In prima zi am fost la interviu si in a doua zi am fost la prima mea sedinta foto la ei, pentru albumul meu online. Intre timp, ei mi-au facut conturile pentru paginile online si apoi am inceput sa fac videochat la ei si sa castig zilnic sume peste 300 de lei, uneori pana la 800 de lei intr-o singura tura de munca.

Deci eu pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei la Heylux, saptamanal primesc bonusuri intre 300 si 3.000 de lei si ma si bucur de cele mai tari conditii de munca. Si ce-a trebuit sa fac pentru asta? Nimic! Ci doar sa fiu eu insami! De restul s-a ocupat Heylux, asa cum ar face cu orice fata interesata de videochat. E super usor sa lucrezi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here