Ce poate fi mai bun decat un job banos in Iasi, linistit si discret?

10
1487

Convingerea mea asupra faptului ca multi oameni stiu deja destule despre videochat este una certa. Dar un lucru pe care oamenii nu-l stiu inca in totalitate este numarul studiourilor de videochat corecte si legale, precum Preziosa.

Poate multa lume a auzit de videochat si de castigurile din acest domeniu, dar nu foarte multa lume stie ca nu toate sunt ceea ce par. Si, spre deosebire de alte joburi in Iasi sau alte studiouri, Preziosa este un model pentru angajatorii romani.

Cel putin pentru mine, asta a fost inca de la inceput. Mi-am dorit un job diferit de tot ce am avut pana sa ma angajez la Preziosa. Inainte, avusesem joburi in Iasi total ciudate, in zgomot, medii de munca nepotrivite, sefi incorecti si colegi rai.

Preziosa inseamna pentru mine un job adevarat

How-to-Find-a-Job-You-Love-in-3-Enjoyable-Steps1

Mi-am dorit sa gasesc un loc de munca in Iasi unde sa am liniste, unde sa fiu lasata in pace si unde sa castig foarte multi bani, pe cont propriu. Ei bine, asta am gasit la Preziosa Iasi.

Pana sa ma angajez in acest studio de videochat, nici eu nu stiam foarte multe despre acest domeniu. Dar odata cu aceasta angajare in videochat, nu numai ca am avut ocazia sa vad ce inseamna studio de videochat corect si legal, dar si un angajator cu adevarat bun.

Pentru ca Preziosa m-a tratat asa cum niciun alt angajator nu a facut-o. Chiar de la inceputul colaborarii in videochat, acestia mi-au oferit toate conditiile necesare. Mi s-a dat ocazia sa lucrez intr-o camera foarte frumoasa, amenajata luxos si confortabil, in care eu castig bani zilnic, intre 300 si 800 de lei.

Mediul de munca de la Preziosa este ideal pentru o femeie

image

Am parte de liniste, de discretie si confidentialitate, nimeni nu ma deranjeaza si ma bucur de respect deplin. Iar mediul de munca este unul cu adevarat desavarsit, in care lucreaza doar femei si care isi ofera respect reciproc.

Gata cu galagia, cu sefii enervanti si cu mediile de munca nepotrivite unei femei. La Preziosa am gasit un job in Iasi in care pot fi eleganta si frumoasa in fiecare zi, in care nu-mi rup nici macar o unghie muncind. De ce? Pentru ca nu fac decat sa socializez si sa ma distrez.

Preziosa inseamna un job usor, relaxant si lejer pentru mine. Un job prin intermediul caruia ma bucur de eleganta si rafinament, de venituri lunare de peste 5.000 de lei si de corectitudine totala.

Astfel ca, obtin cati bani doresc eu si Preziosa imi respecta identitatea, iar in acest fel nimeni nu va sti niciodata cu ce ma ocup. Am liniste, ceea ce am cautat mereu la un job.

10 COMENTARII

  1. Am vazut ca multe fete tot vor sa se angajeze in videochat, dar se tem sa nu afle lumea. Totusi, din moment ce sunt asa multe, inseamna ca o fi un job benefic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here