Ce n-as da sa fi lucrat la Preziosa de mai mult timp!

0
1262

Cateva luni de munca la Preziosa inseamna foarte mult din punctul de vedere al banilor. Doar cateva luni ar putea sa-mi aduca atat de multe sute de dolari incat mi-as lua chiar si-o masina. Deci, iti poti imagina despre ce sume vorbesc cand vine vorba de acest studio de videochat din Iasi.

Daca m-as fi angajat chiar si mai devreme ca model de videochat aici, nici nu vreau sa-mi inchipui cati bani as fi avut pana acum. Oricum, si-asa am destui, n-am de ce sa ma plang. Dar avandu-i, parca vreau mai mult si mai mult. Niciodata n-am avut in mana mea mai multi bani ca pana acum, de cand sunt model de videochat la Preziosa.

Imi place ideea de a avea multi bani cu jobul de la Preziosa Iasi

Si sincer…parca imi place ideea asta, imi place mult gandul de a avea multi bani. Mereu imi spuneam ca daca o sa ajung sa am un job asa ca la Preziosa, unde sa castig banii pe care mi i-am dorit mereu, nimic nu se va schimba la mine. Dar totul s-a schimbat, pentru ca nu stiam ca atat de multe lucruri depind de bani.

Pana si starea mea fizica, dar si psihica. Pana si acestea tot de bani depind. Linistea mea interioara, sanatatea mea, totul depinde de bani. Ca daca-i ai, nu mai ai griji. Si nu-s grijile acelea care ii strica pe oameni? Eu, de cand m-am angajat la Preziosa nici nu mai stiu ce-s acelea griji.

Zilele trec in liniste, nu ma mai ingrijorez pentru orice lucru nesemnificativ. Deoarece problemele cu banii erau lucruri nesemnificative. Acum ca am atat de multi bani, nici nu se mai pune problema in a cheltui oricat e necesar pentru a fi fericita.

Cu acest loc de munca am tot ce si-ar dori vreodata o ieseanca

De la un salariu de toata jena si pana la un castig zilnic de aproape 630 de lei la Preziosa e drum lung. Dar eu am scurtat totul cand am ales locul de munca de la Preziosa, pentru ca nu a trebuit sa fac mare lucru pentru a castiga banii acestia. Aparent, jobul de model de videochat de la Preziosa e mai usor decat ma asteptam.

Si-mi aduce tot ce am nevoie: bani, bonusuri, relaxare multa, conditii placute de munca, servicii gratuite, oferite din partea studioului Preziosa Iasi cat si garantia ca o sa am mereu parte de castiguri cat mai mari datorita comisionului progresiv. Cat de mult noroc am cu acest job in Iasi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here