Ce inseamna videochatul in cel mai stralucitor studio din Iasi

10
2912

Pana in momentul in care m-am angajat la Heylux ca si model de videochat, n-am stiut ce inseamna luxul si rafinamentul in viata mea. Ma multumeam cu lucruri mult prea marunte si nu ceream prea multe de la viata.

Cand, de fapt, scopul vietii unei femei este sa aiba totul in viata, sa ceara totul de la viata, pentru a avea parte de lucruri cat mai frumoase. In fond, numai o viata avem, nu? De ce s-o irosim pe lucruri marunte, cand ne putem bucura de ea in lux, vacante si lucruri scumpe?

Eu zic ca, orice ar spune o femeie, ea mereu va prefera luxul inaintea saraciei. Asa cum am preferat eu sa lucrez la Heylux mai degraba decat sa ma chinui intr-un restaurant ca si ospatarita. Era ok, faceam bacsisuri, dar cat puteam face? Ca niciodata nu obtineam mai mult de 1.800 de lei lunar, pe cand la Heylux obtin peste 6.000 de lei lunar.

Diferenta dintre a fi model la Heylux si un job obisnuit, in Iasi

Make-up-HeyLux-1_

Ei, vezi o diferenta? Eu cred ca da, o diferenta de cel putin 3 ori mai mare! Asta inseamna Heylux si un adevarat angajator. In final, ce sa fi facut eu cu 1.800 de lei lunar? Sa platesc facturile, intretinerea si chiria, apoi sa-mi mai permit un suc si o bluza ieftina?

O femeie nu are ce sa faca din aceste sume infime de bani. Esti de acord cu mine ca o femeie este mult prea delicata si frumoasa pentru a se chinui pe sume mici de bani? Asta cred si eu, tocmai de aceea ma aflu la Heylux, pentru ca stiu ca merit mult mai mult.

Atat de mult, incat merg prin vacante prin Thailanda, Tenerife, Hawaii… Si o fac lunar, nu la 3-4 ani cum as fi facut-o la un job normal! La Heylux imi permit vacante in fiecare luna, ca sa nu mai spun de bijuterii, haine, parfumuri, pantofi… Ah, ce frumos!

Heylux ofera unei femei un rasfat deplin

Living-HeyLux-3_

Asta merita o femei: rasfat! Si asta inseamna Heylux: cel mai luxos si avantajos studio de videochat din Iasi si din tara. Luxul pe care il am in momentul in care intru la Heylux ma face sa ma simt ca o printesa a frumusetii.

Iar cand fetele de la Heylux ma machiaza pe gratis si ma fac sa stralucesc, ma simt si mai frumos. Si nu am nicio grija in privinta cheltuielilor, pentru ca Heylux este un studio de videochat care mi-a oferit transport gratis, make-up si tot luxul din lume!

Cum sa nu iubesti sa ai un asemenea job in Iasi, care sa-ti ofere liniste, confort, lux si tot ce mai vrea o femeie?

10 COMENTARII

  1. Eh, asa da! De studioul acesta n-am mai auzit, dar beneficiile de aici sunt tare atractive. Ma gandesc serios daca ar trebui sa iau si eu in considerare un job la Heylux. 😀

  2. Heeeii. Si eu m-am angajat acu’ o luna la Heylux. E super, ce pot spune. Atata rafinament, decoruri frumoase, castiguri mari. Ce mai, raiul femeilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here