Ce fata ar vrea alt job cand stie ca poate castiga bani zilnic la Heylux?

5
1651

Majoritatea fetelor din ziua de azi au inceput sa inteleaga ca n-are rost sa se complice cu joburi la care nu sunt apreciate si sunt prost platite si ca e mai bine sa faca videochat. Parerea mea este ca este cel mai ok asa, mai ales pentru fetele care vor sa fie independente si au pretentii de la viata. Si eu lucrez la Heylux, de exemplu, si n-ar vrea nicicand alt job.

Am avut inainte o multime de experiente cu tot felul de joburi in Iasi si nu mi-a placut deloc. Am vrut odata sa ma angajez intr-un magazin de cafea (gen Coffee to Go) si am zis ca o sa fie usor, vand cafea si cam atat. Cand m-am dus la interviu, mi-au spus ca trebuie sa fiu la 7 la magazin si sa-l inchid pe la 8-9 seara.

Heylux e cel mai serios studio de videochat din Iasi

Asta timp de 3 zile la rand si apoi o zi libera. M-a panicat foarte tare acest program de munca, dar ma gandisem ca macar salariul e ok. Si cat crezi ca era? 1.000 de lei. Si niste pretentii uriase din partea patronilor pentru un asemenea salariu si un asemenea program de munca!

Cand am auzit asta, nu stiam cum sa fug mai repede de la acel interviu. Oribil! De ce ar vrea o fata asa ceva, cand poate castiga lejer cate 300 de lei zilnic la Heylux? Si spun lejer, pentru ca acesta este castigul minim. In mod normal, se castiga zilnic intre 300 si 800 de lei la Heylux. atat de misto e videochatul aici.

Plus de asta, mai sunt si bonusurile pe care le ofera studioul in fiecare saptamana, care-s intre 300 si 3.000 de lei. Deci de ce as vrea altceva? Orice fata care decide sa faca videochat intr-un studio precum Heylux este super isteata! Inseamna ca are planuri marete pentru viata sa si vrea sa fie mereu fericita.

De ce sa vreau altceva, cand la Heylux castig zilnic peste 300 lei?

Pentru ca desi nu multi o spun, banii aduc fericirea. Daca nu-i ai, nu-ti permiti anumite lucruri si inevitabil esti mereu trist, sau iti lipseste ceva. Ei bine, mie nu-mi lipseste nimic. Si nici fetelor care lucreaza in videochat la Heylux nu le lipseste. Pentru ca au inceput sa inteleaga ca videochatul e cel mai ok job pentru o fata, in sfarsit.

Sincer, acum ca stiu cum se castiga banii la Heylux si fac videochat (care este foarte usor si relaxant) pentru banii acestia, nu mai vreau altceva.

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here