Ce este special la Lucky

0
2055

De când am început să lucrez la Lucky mă tot gândesc cum aş putea explica unuia sau a altuia ce este special la acest loc. Pur şi simplu am ajuns in punctul în care să mă descoper într-un alt fel insă nu ştiu cum aş putea să caut cuvintele potrivite pentru a spune asta.

Lucrez la Lucky; aparent este un alt loc de muncă, un loc de muncă care efectiv imi oferă tot ceea ce imi doresc şi am nevoie. Pentru cei din jur asta înseamnă să mă „arăt” in faţa camerelor. Hai să iţi spun cum stă treaba de fapt. Te-ai gândit că pentru cel pe care îl stimezi si îl apreciezi, pentru al tău iubit eşti în stare de orice? Gândeşte-te ca şi pentru mine e acelaşi lucru; fiecare bărbat cu care conversez este tiparul unui om drag cu care vorbeşti câte-n luna şi în stele. Şi asta înseamnă să fiu foarte deschisă pentru el.

Mai apoi eu voi spune că un astfel de job este avantajos şi asta pentru că am salariu foarte mare. Practic efortul meu de a câştiga cât mai mult se vede în fiecare zi de muncă, când am parte de un câştig pe baza de comision. Sunt plătită la zi şi am un control la ceea ce câştig, ştiind din start cât trebuie să primesc. Totul este efectiv real si nu se ascunde nimeni de nimic. Altii in schimb vor spune că este un câştig fals, că e multă vorbă pentru nimic. Ca să spun pe scurt cât de mult greşesc unii sau alţii ştii vorba aia cu vulpea care nu ajunge la struguri şi spune ca sunt acri?

Ce este special la Lucky tine de faptul că aici imi permit să muncesc lejer si pe bani care să merite. Să fiu eu si fără să mă ascund, să devin cochetă, să fiu leneşă, să fiu o damă, să fiu cine imi doresc eu să fiu. Sunt într-o lume a mea în care lumea din jur înţelege, accepta, tolerează şi nu trebuie să mă justific unuia sau altuia. Nu am nevoie de cineva care să mă intreţină, nu am nevoie de cineva care sa arate cu degetul, care să îmi ofere şi in egală măsură să îmi reproşeze ceea ce îmi oferă. Pur şi simplu sunt într-un echilibru perfect, câştig ceea ce eu muncesc şi sunt mândră de asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here