Ce castig am eu la Preziosa? Castigul care-mi aduce zambetul pe buze!

0
996

 

Lumea e curioasa, nu? Cu totii vor sa stie lucruri, se intereseaza, vor sa afle… Sunt interesati de viata altora, asa e. Ne place mai mult ce se intampla in curtea vecinului. Asa e si cazul meu. Daca s-ar afla ca-s model de videochat la Preziosa, sigur toata lumea ar fi curioasa de mine, de ce fac, de cat castig.

E si normal, sunt o rasa de oameni foarte curiosi, nu ii pot invinovati cu ceva. Ei pot fi curiosi cat vor, atata timp cat nu le dau importanta. Faza e ca oamenii vorbesc, dar daca nu le dai motive s-o faca, crezi ca o sa continue asa? Eu m-am rupt de tot ce a insemnat „lume” cand m-am angajat ca model de videochat la Preziosa.

M-am angajat la Preziosa in secret, fara sa spun nimanui

Am facut asta in secret pentru ca am vrut liniste. Vrand liniste, asta am primit. Oricat s-ar stradui oamenii, nimeni n-are cum sa afle vreodata ca-s eu model de videochat. Pentru ca, dupa cum e evident, Preziosa e un studio profesionist si ca atare imi ofera discretie absoluta.

Cand am spus liniste, m-am referit la siguranta, discretie, confidentialitate si… o viata departe de gura rea a lumii. Si-am avut noroc ca am reusit sa primesc asta la Preziosa Iasi, unde ma simt ca in a doua mea casa, numai ca sentimentul e chiar si mai placut.

Pentru ca aici castig sume pe care nu trebuie sa le explic nimanui, nu trebuie sa dau socoteala. Sumele de bani castigate la Preziosa sunt sume castigate usor, nu prin munca tiranica si nici prin cine stie ce filosofii. Usor si confidential. Cuvintele mele preferate.

Pot castiga 600 de lei, sau 2000 de lei intr-o zi din videochat in Iasi

Stii cat e de placut sa castig o suma de peste 600 de lei intr-o zi la Preziosa, fara ca macar cineva sa stie? E treaba mea ce fac, cum fac si asta ma face sa ma simt bine. Ma simt bine ca ma pot bucura de banii acestia in liniste, ca sunt independenta si nu fac nimic rau pentru asta.

Cata lume nu fuge dupa independenta financiara, dupa bani. Eu, in loc sa ma ocup de treaba altora si sa fiu curioasa de viata lor, mi-am vazut de treaba mea si m-am angajat la Preziosa, unde faptele sunt mai presus. Decat sa spun ca vreau bani, mai bine ii CASTIG la Preziosa, si-asa imi asigur viata in liniste.

N-am spus cat castig eu la Preziosa cu exactitate, dar nici nu e nevoie. E indeajuns incat sa am zambetul larg pe buze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here