Cazare gratuită în casa Lucky Studio

0
2090
lucky studio

Să îţi găseşti un job care are de toate este destul de greu în zilele noastre. De obicei ne cântărim avantajele şi de voie, de nevoie, acceptăm ce se poate. Spune-mi, tu nu ai acceptat un job de început doar pentru nevoie? Doar că, la un moment dat, îţi dai seama că poţi şi doreşti mai mult. Aşa că jobul la Lucky Studio, în cadrul celui mai mare studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara, este unul perfect. Au condiţii şi avantaje care să te facă să treci peste acel „nu ştiu dacă pot”.

În casa fetelor Lucky Studio, aşa cum îmi place să spun, ai parte până şi de cazare gratuită, la nevoie. Acest studio oferă şansa ca fiecare model să se pună pe picioare, să înveţe şi în egală măsură să câştige din asta. Poate că de aceea acest studio a ajuns atât de departe, pentru că îşi respectă angajatele. Aici eşti numită „model”, ai cazare gratuită timp de 2 luni, precum şi training.

Ce trebuie să faci să intri în casa şi echipa fetelor Lucky Studio

Desigur, trebuie să te angajezi. Partea bună este că nu contează pe ce perioadă de timp. Poţi fi chiar şi începătoare, în prima ta luna de muncă la Lucky Studio. Ai parte de aceleaşi condiţii ca oricare altă fată, angajată aici de ceva vreme.

Te-ar putea interesa de ce se oferă cazare gratuită la Lucky Studio. Spre exemplu poate că alegi să lucrezi de acasă; ai nevoie de perioada de training. Până când înveţi toţi paşii de început te scuteşti de drumuri acasă-studio şi invers.

Pun la dispoziţie o vilă, cu aceleaşi condiţii ca şi în studio: bărbaţii nu intră nici măcar ca simpli vizitatori. Aici ai parte de tot confortul şi de gratuitate 2 luni. Poate că nu eşti din Iaşi, poate că eşti într-o perioadă de tranziţie; până când îţi găseşti chirie şi îţi pui în ordine lucrurile ai unde să stai. Ba chiar mai mult, poţi să stai în vila Lucky Studio şi mai mult de atât. După cele 2 luni plăteşti o sumă însă una foarte mică, în comparaţie cu preţurile la chirii în Iaşi.

Lucky Studio are grijă de toate aspectele pentru ca modelele lor să fie femei împlinite. Aşa munceşti cu spor, cu drag, vii cu zâmbetul pe buze şi nu frustrată la serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here