Cate studiouri de videochat din Iasi ofera make-up, transport gratuit si bani zilnic?

6
1284

 Din ce-am auzit recent, Lucky Studio, Heylux si Preziosa sunt cele mai bune studiouri de videochat din tara, iar intamplarea face ca eu sa lucrez la Preziosa. De fapt, acestea trei fac parte din grupul de studiouri Lucky, fiind manageriate de aceeasi femeie.

Iar eu, fiind curioasa din fire, ma gandeam mereu DE CE sunt tocmai acestea cele mai bune, ce au ele si alte studiouri nu au. Nu realizam ca Preziosa are mai multe decat mi-as fi putut dori vreodata in acel moment. Credeam ca este normal sa ma bucur de lucrurile de aici, pana am aflat ca nu toate studiourile sunt asa avantajoase.

Cand am vazut ce conditii au alte fete, m-am bucurat ca-s la Preziosa

Intrasem pe-un forum dn greseala si vazusem acolo o multime de fete nemultumite, din toata tara. Nemultumite de studiourile din tara, de conditiile de acolo, de cate si mai cate. Atunci stateam si ma gandeam ca poate eu sunt, de fapt, norocoasa ca sunt la Preziosa.

Ca totusi, nu mai exista studiouri in tara care sa ofere banii la zi, cum este la Preziosa. Asta in primul rand. Ca datorita sistemului abordat de Lucky Studio, atat acesta cat si Heylux si Preziosa ofera sansa modelelor de a castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, castiguri primite la sfarsitul turelor de munca.

Toate studiourile ofera banii la doua saptamani sau la o luna, dar mie imi place cum e la Preziosa. Ca-mi pot face treburile mai usor cu ce castig zilnic si altfel sunt motivata cand stiu ca la sfarsitul turei imi primesc banii. Normal ca vreau sa primesc cat mai mult, nu?

Make-up, transport, bonusuri, libertate… tot ce vrei tu e aici!

Exceptand banii, ce mai are Preziosa si altele nu au? De exemplu, n-am vazut fata care sa-mi spuna ca beneficiaza de transport gratuit zilnic, asa cum am eu la studio. Fiecare fata e pe cont propriu, niciun studio din tara nu este interesat de cum ajungi tu la munca. Asadar, inca un plus pentru Preziosa.

Totodata, nimeni nu sta sa te machieze inainte de fiecare tura, mai ales pe gratis. Ca n-am auzit fete pe acel forum care sa spuna asta… iar la Preziosa eu sunt obisnuita asa, sa fiu aranjata inainte de fiecare tura. Doamne, ce misto e. Si, ca sa continui lista, bonusurile primite aici sunt si cele mai mari.

Sau tu mai stii de joburi in tara care sa puna la bataie bonusuri intre 300 si 3.000 de lei in fiecare saptamana? Asa credeam si eu.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here