Cât câştigi de fapt la Lucky Studio

0
1988
lucky studio

Dacă ai auzit până acum de Lucky Studio că ar plăti în fiecare zi, să ştii că nu sunt simple povești. Acesta este purul adevăr! Plata o primeşti imediat după fiecare tură de muncă în videochat. Şi asta nu înseamnă că este un job trecător, de sezon. Se aplică în orice caz, pentru orice tip de contract alegi să semnezi cu Lucky Studio.

De ce plata la zi?

Te vei întreba probabil, ca şi mine la început, de ce Lucky Studio alege să îşi plătească modelele în fiecare zi. Răspunsul este unul simplu: aşa arată cât sunt de serioşi. Faţă de alte studiouri din ţară, Lucky Studio plăteşte exact atât cât promite. Şi mai apoi, aşa îşi clădeşte şi încrederea în ochii fetelor. Nu degeaba sunt o echipă unită şi se consideră cu toţii ca într-o familie, se simt în cadrul studioului ca şi când ar fi la o a doua lor casă.

Plata zilnică: creația Lucky Studio

Dacă eşti la început, până când înveţi mai bine engleza sau franceza – apropo, ai parte de training gratuit -, până când te obişnuieşti cu jobul, primeşti în jur de 150 până la 350 de lei pe zi. Mai apoi, câştigurile tale cresc chiar şi până la 800 de lei pe zi. Este în funcţie de cât te implici, în funcţie de cât înveţi despre cum să fii mai apreciată în timpul conversaţiilor online. Sunt fete care câştigă sute de mii de lei. Desigur, în timp, experienţa te ajută să câştigi mai mult şi mai bine.

Indiferent de cât timp lucrezi la Lucky Studio, indiferent care este tura ta de muncă sau dacă eşti începătoare sau nu, sistemul de plată la zi există. Funcţionează încă de la începuturi şi fetele sunt extra mulţumite de acest stil de plată. Este şi unic, pentru că pe piaţa de studiouri de videochat nu vei mai întâlni aşa ceva.

Ce trebuie să ştii de asemenea este că duminica este o altă zi de mare importanță la plată. În funcţie de câştigul pe care îl obţii într-o săptămână de muncă, ţi se calculează un bonus. 300 este cel mai mic bonus pe care poţi să îl iei. Maximul? Până la 3.000 de lei! Este o altă modalitate prin care Lucky Studio îşi răsplăteşte fetele pentru munca depusă, o altă formă de a arăta că le respectă. Acum poţi spune că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat şi jobul unde câştigi cel mai bine, chiar dacă nu ai experienţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here