Castigurile de la jobul meu in videochat m-au dus la Disneyland!

0
1356

Fiindca n-am avut ocazia sa merg cand a trebuit la Disneyland, mi-am propus ca acum, la 22 de ani, sa fac cumva sa ajung acolo. Sunt constienta de costurile acestei “excursii” in Paris, dar pur si simplu am vrut si eu sa ma distrez. Deoarece n-am reusit sa fac asta din joburile avute pana acum, mi-am zis sa incerc si la Heylux.

Imi spusese o prietena ca ea lucreaza in acest loc si ca zilnic castiga intre 300 si 800 de lei, si daca vreau un job in Iasi de la care sa castig multi bani, acesta este cel mai potrivit. Am avut incredere in ea si m-am dus la interviu la Heylux, unde Claudia m-a primit cu foarte mare caldura.

Pentru angajare, nu mi-a cerut decat un buletin, iar de restul s-a ocupat ea. Acest profesionalism m-a impresionat foarte mult, deoarece pana acum trebuia sa fug peste tot in oras sa fac rost de multe acte pentru angajarea la alte joburi. La Heylux n-a fost asa, din fericire.

Pot sa castig multi bani la Heylux doar docializand online

Mi s-a explicat ca acest job in videochat la Heylux consta in comunicare online cu diferiti oameni din alte tari. Claudia mi-a zis ca daca voi fi cat mai draguta, voi castiga mereu mai multi bani. Mie mi-ar fi placut si daca as fi castigat 100-200 de lei zilnic, dar ea mi-a zis ca voi castiga mult mai mult.

Mi s-a dat sansa sa-mi aleg o camera de logare de la Heylux, toate fiind foarte frumos amenajate! Interiorul era stralucitor, elegant si rafinat. N-aveam cum sa nu castig bani fiind inconjurata de atata frumusete! Mai ales ca si fetele de la Heylux urmau sa ma ajute cu machiajul, sedintele foto si sedintele de infrumusetare.

Asa am ajuns sa fiu model de videochat la Heylux si sa castig zilnic sume intre 300 si 500 de lei, bani care m-au dus direct la Paris. Dupa prima luna de videochat la Heylux, am decis ca am strans destui bani pentru a avea o vacanta bine meritata in Paris.

Heylux este studioul de videochat din Iasi in care imi indeplinesc toate visele

Asadar, mi-am cumparat biletele si in urmatoarele zile deja eram acolo! Am stat cred ca vreo jumatate de ora si m-am uitat uimita la frumusetea de acolo. Nu-mi venea sa cred ca, in sfarsit, am ajuns! Cred ca in ziua aceea m-am distrat in toata aparaturile acelea si am avut niste momente pe cinste.

Iar acesta nu a fost decat inceputul meu la Heylux. Castigand tot mai multi bani din videochatul din acest studio din Iasi, imi voi permite de acum numai vacante si distractii peste tot in lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here